Important victòria del Sabadell B en un camp complicat

Les Franqueses 1-2 C.E. Sabadell B

C.E. Sabadell B: Albert, Antonell, Silvestre, Parra, Mamadou, Argemí (min. 46, Marcos), Igor (min. 58, Toni Delgado), Miki, Chica (min. 90, Domènech), Pinilla i Claudio (min. 90, Nélber)

Gols: 1-0 (min. 14); 1-1 (min. 40, Claudio); 1-2 (min. 89, Chica)

Estadi: Corró d'Avall (100 espectadors)

Gran victòria la del Sabadell Amateur aquesta tarda al difícil camp del Corró d'Avall de Les Franqueses. En un partit força fluix per part dels dos equips, sense gaires ocasions clares de gol i amb un joc gens fluid, els arlequinats han aconseguit una important victòria a domicili que té un gran valor en una Lliga tan igualada com la Primera Territorial d'enguany. I això que les coses es complicarien abans d'arribar al primer quart d'hora, quant el conjunt local llençaria un córner fent servir una jugada ensayada que agafaria la defensa sabadellenca despistada i en el que res podia fer Albert. Amb el gol, el Sabadell sembla que volia estirar les linies però li costava arribar amb claredat a la porteria local. Només una jugada per banda esquerre de Mamadou que no trobaria rematador i un xut llunyà de Miki que sortiria per sobre del travesser serien les aproximacions dels homes d'Aleix Giol abans del gol de Claudio. Els locals també podrien haver ampliat la seva renda si Albert no hagués desviat magistrament una falta a la corona de l'àrea. I a punt d'arribar-se al descans, Igor fa una gran passada en profunditat a Claudio i aquest supera al porter amb un xut creuat ajustat al pal dret del porter. Aconseguir l'empat abans del descans ha estat una de les claus per poder sortir victoriós de Les Franqueses.

A la repressa, el joc es va equilibrar encara més i les ocasions es podien comptar amb els dits d'una mà. Ho va intentar Marcos des de lluny, però un pèl desviat. Minuts després, Pinilla tindria l'ocasió més clara fins llavors del segon temps. Un contraatac per banda dreta per Chica acabaria amb centrada al segon pal i Pinilla, totalment sol, xutaria molt amunt i desaprofitaria l'ocasió de posar per davant al Sabadell. Chica, una mica apagat fins a la recta final del partit, va rematar de cap sense problemes pel porter. Les Franqueses s'aproximava a l'àrea defensada per Albert, però sense crear excessius problemes. I quant tothom donava per fet l'empat, Mamadou desvia el perill des de la defensa i la pilotada llarga agafa desprevinguda a l'equip i local i Chica, superant al seu defensor, engalta un fort xut creuat que supera al porter. Pràcticament en temps de descompte, el Sabadell Amateur remuntada el partit i el gol es celebrava efusivament per part de jugador i cos tècnic. Tres valuosos punts que s'acabarien patint en temps de prologanció amb els locals totalment bolcats a l'àrea arlequinada. El proper diumenge, els d'Aleix Giol començaran la segona volta rebent a la Ciutat Esportiva Olimpia al Llinars. En el debut del campionat es va guanyar per un contundent 0-3.