diumenge, 6 de febrer del 2011

24a Jornada Lliga: C.D. Teruel-C.E. Sabadell


Difícil desplaçament a La Pinilla. Després de la victòria per la mínima de la setmana passada davant el Benidorm amb gol d'Hiroshi, el Sabadell vol seguir sumant i estar una setmana més entre els quatre primers, i qui sap si col·locar-se líder a l'espera d'una ensopegada del Badalona en El Centenari contra el Sant Andreu. Un altre alicient més serà saber si De Navas continuarà sent una setmana més, el porter menys golejat del grup. Seria una bona senyal.

Per aquest partit a terres aragoneses, Lluís Carreras es queda sense el concurs de Puigdollers, Joaquin, que ha tornat a recaure i estarà un mes baixa, i Manga lesionats. A més, d'Azparren sancionat per acumulació de targetes. La bona noticia és la recuperació d'Agustín. Tot i la tornada del capità, Pep Pagès podria tenir la seva oportunitat fent parella de central amb Toni Lao. Així doncs, l'onze possible podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Pagès, Bermudo, Ciércoles, Robles, Fito, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. Aquest serà el darrer partit del japonés abans de marxar amb la seva selecció, el que li farà perdre's el proper partit davant l'Alicante. Pel que fa a l'equip del català Ramon Maria Calderé no podrà alinear a Juli, un dels jugadors més importants del Teruel. Un equip aragonés en clara linia descendent després de protagonitzar un primer terç de campionat molt bo.

El partit donarà inici a les 17h. a l'estadi de La Pinilla i serà arbitrat per García Castillo del col·legi valencià. El Sabadell no es trobarà sol a Teruel i es desplaçarà un autocar d'aficionats organitzat per la Penya La Trempera Arlequinada. Esperem que aquests aficionats puguin tornar amb tres punts que serveixin per, com a mínim, consolidar la segona posició.