diumenge, 20 de febrer del 2011

26a Jornada Lliga: U.D. Alzira-C.E. Sabadell


A seguir sumant. El Centre d'Esports Sabadell vol seguir sumant en un nou desplaçament a terres valencianes per tal de no perdre comba amb els equips capdavanters. El rival, l'Alzira, no ho posarà gens fàcil, ja que després de tres jornades sense guanyar necessiten els tres punts per seguir vius en la seva lluita per la permanència.

Pel que fa al partit d'aquesta tarda Lluís Carreras recupera dos homes molt importants en els seus esquemes com són Agustín e Hiroshi que ja ha tornat de la concentració amb la seva selecció. En canvi, Puigdollers, Manga, Joaquin i Ciércoles, amb gastroenteritis, no podran desplaçar-se a Alzira. Així doncs, l'onze titular podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Lao, Bermudo, Robles, Juvenal, Fito, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. L'Alzira de Manolo Herrero té les baixes de Brenes i Beto, fitxatges d'hivern, i el dubte fins darrera hora del seu home més important, David Fas.

El partit donarà inici a les 17h. i serà arbitrat per Muñoz Caravaca del col·legi d'Aragó. El Sabadell voldrà allargar la ratxa que diu que encara no coneix la derrota al Luís Suñer Picó. Esperem sortir d'Alzira amb els tres punts i qui sap si amb el liderat del grup.