dissabte, 12 de febrer del 2011

El Rival: Alicante C.F.

Gran temporada la de l'Alicante de l'exarlequinat Vicente Borge

També amb els típics problemes econòmics, l’Alicante de Vicente Borge està realitzant una molt bona campanya tot acabant la primera fase de la lliga a la zona alta de la taula classificatòria i erigint-se com un dels conjunts més en forma del campionat. Amb un equip inferior al d’altres temporades, els alacantins que van traslladar-se a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza, han aconseguit fer-se forts sobretot lluny del seu estadi i convertint-se en un dels millors conjunts actuant com a visitant. De fet, durant la primera volta només van caure a la jornada inaugural, al camp de l’Oriola i després van fer-ho al camp del Lleida. La resta van ser sortides en positiu ja fossin amb empats o amb victòries tan meritòries com les aconseguides a camps molt difícils com els del Castellon, Dènia o Sporting Maonès.

Però un dels motius que han fet que l’Alicante hagi assolit tants bons números en la present lliga són a causa de la fortalesa defensiva mostrada durant tot el que es porta jugat, tot fent que el seu porter, Alberto, sigui dels menys golejats del grup i hagi demostrat estar en un gran moment de forma. Però a més del seu porter, a l’Alicante també hi estan actuant d’altres jugadors que s’estan mostrant molt importants i a més de la fèrria defensa, el centre del camp està actuant com autèntic motor d’aquest equip on els catalans Marc Serramitja o Albert Urrea hi tenen molt a veure. Però també Iván Forte, Javi Salero o Rubén estan gaudint de la confiança suficient com per demostrar que són perfectament vàlids per a la categoria. Tot i que qui mou l’equip és Sergio Alcolea, un dels futbolistes a tenir més en compte i a qui s’haurà de vigilar ben a prop. Al davant l’home més perillós és Óscar Martín, un atacant format a Tajonar i que es complimenta a la perfecció amb Jon Uriarte i amb el rapidíssim canari Nacho Casanova que ja sap que és marcar a la Nova Creu Alta, quan la temporada anterior va fer-ho i per partida doble en el duel que va enfrontar-nos davant el Mallorca B.

La darrera visita que va fer l’Alicante a la Nova Creu Alta, data de la penúltima jornada de la temporada anterior, quan llavors en un partit del tot intrascendent però que va tenir moments molt emotius pel comiat que se li va rendir a Jaume Berlanga després de quatre temporades a Sabadell. Albert Puigdollers amb una gran rematada, després d’una centrada d’Eneko, deixaria els tres punts a casa.