dissabte, 5 de febrer del 2011

El Rival: C.D. Teruel

El Teruel està realitzant una temporada molt meritòria


Dur començament de mes que significarà l’únic viatge de l’any en terreny aragonès, pel que fa a lliga regular, i significarà també enfrontar-nos al primer equip que va ser capaç de derrotar-nos en aquesta lliga. A més, va ser a l’estadi i per un 0 a 2 que els homes de Ramón Maria Calderé van merèixer tot oferint una gran imatge. No porten una dinàmica gaire bona en aquests darrers partit, però igualment serà un partit terriblement difícil on les dimensions del terreny de joc tampoc ajudaran. La mala ratxa va fer que Calderé posés el seu càrre a disposició de la junta directiva fa un parell de setmanes.

Però bàsicament, el Teruel és sinònim de fortalesa defensiva i així ho ha demostrat durant la primera volta on han estat dels equips menys golejats amb el seu porter, el veterà Caballero, qui s’ha erigit en un dels homes més destacats de l’equip. I és que tot i no mostrar-se com un conjunt massa ofensiu, els seus recursos al darrera han fet que hagin coquetejat durant la primera fase de lliga amb els llocs més alts de la classificació. A més, durant aquest primer tram de campionat només en dos partits van rebre més d’un gol i va ser en la derrota per la mínima, 2 a 1, al camp de l’Alcoià i en l’empat a dos a casa contra l’Alacant. En la resta de partits sempre li han fet cap com a màxim un gol, tota una declaració del bon treball dels homes de Calderé. La pressió al davant amb el corpulent Salva i la dosi de qualitat del català Enric Pi fan que també es tracti d’un conjunt perillós a la contra. Al centre del camp hi acumulen bon toc amb homes com Juli o Valleros que han fet una gran primera volta o Cristian i Monforte dos dels futbolistes més decisius i més golejadors del Teruel i que ja van fer una exhibició de joc al partit d’anada a la Nova Creu Alta de Sabadell. Al mercat d’hivern van marxar dos jugadors sense massa minuts com van ser José Luis Gómez “Joselu” i Salvador Jiménez “Ador”.

A casa s’han mostrat força complidors tot i que han vist com volaven punts de la forma més inesperada en alguna ocasió. Equips com Castelló, Sant Andreu o Dènia, que va ser golejat per 4 a 0 no van sumar punts, però d’altres com ara el Gandia o el Lleida, sempre per la mínima, van aconseguir la victòria. També prou meritoris van ser els empats que hi van treure la Grama en un duel que va acabar sense gols o la igualada a un de l’Sporting Mahonés. Per tant, s’haurà de patir i molt en un camp molt calent en quan a la pressió del públic però molt fred en quan a la temperatura que s’espera per la data del partit, tot esperant que la primera visita que realitzem a l’estadi de La Pinilla acabi de la millor manera possible.