dissabte, 19 de febrer del 2011

El Rival: U.D. Alzira

L'Alzira es troba en posicions de descens directe a Tercera Divisió

Possiblement un dels casos més cruels del grup, amb un Alzira que en moltes ocasions ha merescut molt més dels resultats que ha acabat aconseguint. Bons partits que han finalitzat amb empat o derrota no van ser justos després dels esforços fets pels jugadors valencians. A més, l’Alzira disposa d’una plantilla perfectament capacitada per estar en una zona còmode de la classificació tot i que van finalitzar la primera part de la lliga en zona de descens directe. De fet, durant tota la primera volta només van ser capaços de guanyar dos encontres, i curiosament van ser a les jornades 18 i 19, davant l’Sporting Mahonés a casa i al camp del Benidorm just després de les festes de nadal.

A tot això, els dirigents del Luís Suñer Picó, van decidir després d’onze jornades la destitució del llavors tècnic, Jero López, que després de perdre per un contundent 3 a 0 a Ontinyent i d’acumular tants partits sense vèncer van precipitar la decisió fet que va desembocar amb el retorn a les banquetes de Manolo Herrero, que la temporada anterior acabaria descendint amb la Villajoyosa. Però els blau-i-grana disposen de bons jugadors i de ben segur ens posaran les coses ben complicades en la visita al seu estadi on equips com Hospitalet, Castelló o Sant Andreu van ser incapaços de guanyar-hi. A la porteria hi han actuat Pociello i també Sito fent bones intervencions però incapaços d’aturar la sangria de gols encaixats. Defensivament és un equip dur i contundent, sobretot actuant com a locals i on David Fas a pilota aturada és tot un perill per a les porteries rivals i s’erigeix com un dels màxims golejadors dels alzirenys. A més, els Rafa Gimeno, Ballester, Pablo Vidal o Cristian fan entendre que no serà gens fàcil sumar la victòria en terres valencianes. Al centre del camp també hi tenen molta qualitat on jugadors com el conegut Pepe Castell i Javi Moreno els fan ser un conjunt perillós tant en les contres com en les jugades d’estratègia i que els han fet sumar punts en determinats partits. A més, la rapidesa i l’oportunisme de Pulga o les bones maneres d’Edu Silva i Juanpe fan que al davant, tot i no ser un equip massa golejador, sempre porten perill als rivals. Un dels que ja va marxar durant l’hivern va ser el davanter Adrián Lechuga, que després de les poques oportunitats de que va disposar i sense haver anotat cap gol, va decidir deixar el club per fitxar pel Puerto Real de la 3a. Divisió andalusa.

La darrera visita que vam realitzar al Luís Suñer Picó data de la temporada 2008-2009, en un partit que va acabar sense gols entre d’altres coses pel mal estat del terreny de joc. En un camp on el nostre Sabadell encara mai hi ha sortit derrotat en partit de lliga.