divendres, 11 de febrer del 2011

"El Sabadell jugarà PlayOff"

Marc en una acció del partit de la primera volta a Villafranqueza


Avui parlem amb Marc Serramitja, jugador català de només 20 anys que actualment juga a l'Alicante C.F., proper rival del Sabadell en Lliga. Ens ha parlat d'aquesta experiència fora de Catalunya i, evidentment, del partit del proper diumenge a la Nova Creu Alta entre sabadellencs i alacantins.

Segon any a Segona B i primera experiència fora de Catalunya. Com estàs vivint aquesta etapa?

La veritat és que molt bé. No m'esperava trobar un grup de persones com el que m'he trobat aquí. També el fet que vivim en una residència d'estudiants la gran majoria de jugadors, fa que l'adaptació i la convivència hagi estat més fàcil.

Quan vas signar per l'Alicante t'esperaves ser un jugador tan important per Vicente Borge?

Sempre que arribes a un equip estàs convençuit que seràs un jugador important i aportar coses a l'equip. Estic content amb els minuts i la confiança que m'està donant Borge, tenint en compte que hi ha molt bons jugadors amb un gran futur per endavant.

I a més, en una gran temporada de l'equip. Sens dubte, equip revelació de la Lliga.

Segurament ningú s'esperava que aquest any l'Alicante estigués tant amunt, ni nosaltres mateixos. Si que és cert que, per nom i per història més recent, l'Alicante és un dels equips importants de la categoria. Potser no se'ns tenia en compte, ja que no tenim cap jugador amb molt de renom com d'altres equips que estan a dalt, però la clau és que som un bloc molt sòlid i on tots anem en la mateixa direcció.

Quin és el secret de la bona dinàmica de l'equip?

Com he dit, som un gran bloc de jugadors joves que ja teníem experiència a la categoria e inclús a superiors. Hi ha moltes ganes i ambició de fer coses bonen en aquest món. Podia semblar que la joventut seria un hàndicap, però està sent totalment al contrari. A més, tenim molt clar el tipus de futbol que volem fer i que s'ha de fer a Segona B per ser competitiu en tots els partits.

Aquest diumenge visiteu la Nova Creu Alta amb la segona posició en joc. On creu que estarà la clau?

Crec que serà un bon partit, molt disputat e igualat. Som dos equips que se'ns caracteritzar per encaixar pocs gols, per tant qui aconsegueixi marcar primer té molt a guanyar. És cert que el camp és d'unes dimensions grans, que no estem acostumats i ens pot arribar a perjudicar. Però més que res, la clau és seguir jugant amb les ganes i amb la intensitat que ho fem i al final el premi acaba arribant en alguna jugada.

Com veus el Sabadell de Lluís Carreras?

El Sabadell és un clar aspirant a l'ascens a Segona A. Té un equip molt compensat i amb molta experiència. Molta solidesa a la part defensiva, amb jugadors que porten temps en aquesta categoria i a dalt una combinació amb jugadors joves com Isaac Cuenca e Hiroshi que estant marcant diferències. En general, un equip que a part de practicar un bon futbol sap quin joc ha de fer per ser competitiu. Crec que serà un dels quatre equips que entrarà a PlayOff.

Parlant de PlayOff, Castellón i Sant Andreu venen apretant per darrera. Quins quatre equips creus que jugaran les eliminatòries d'ascens?

Si, el Castellón ha anat despertant poc a poc i al final estarà allà on tothom sabia que estaria perquè tenen un gran equip. El Sant Andreu és una mica al revés, tots el col·locàvem a dalt abans de començar, però li està costant més del compte. No crec que el PlayOff sigui només cosa de quatre o cinc equips, sinó que n'hi ha molts més d'implicats. Hi ha molta igualtat. Perds un parell de partits i caus de la zona i viceversa. No et sabria dir qui quedarà al final, però espero que un d'ells sigui l'Alicante i els altres tres que siguin equips catalans.

Moltes gràcies Marc i molta sort!

1 comentari :

Anònim ha dit...

Bona entrevista marc! sort per diumenge.