dilluns, 14 de març del 2011

Inesperada derrota a l'estadi davant un rival a l'alça

El segon gol consecutiu des dels onze metres de Juvenal no va servir per sumar cap punt.

Sabadell 1-2 L'Hospitalet

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Alex Ruiz, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Marc (min. 46 Raúl Rodríguez), Fito (min. 79 Manga), Hiroshi, Juvenal i Eneko (min. 60 Robles).

L'Hospitalet: Craviotto, Iván Hammouch, Lobato, Santacruz, Lucas Viale, Manel, Pitu (min. 69 Manu Viale), Coromines, Cirio (min. 69 Pedraza), Cristian Alfonso i Jordi Martínez (min. 82 Rubén).

Gols: 0-1 Cristian Alfonso (min. 32), 0-2 Cirio (min. 39), 1-2 Juvenal (p. min. 61)

Estadi: Nova Creu Alta (4.200 espectadors)

Dos xuts a porteria i dos gols dels de Miguel Álvarez que van aprofitar de la millor manera possible les seves úniques ocasions. El Sabadell seria qui portaria el pes de l’encontre i qui tindria les millors oportunitats com per almenys haver sumat alguna cosa positiva. El resultat no va ser just però la realitat va ser que davant l’Hospitalet arribaria la segona derrota de la temporada a casa. El partit va començar amb una centrada de Marc que Hiroshi de primeres va estar molt a prop d’aprofitar. També ho va intentar Juvenal amb un tir llunyà que sortiria massa alt i fins i tot Agustín a la sortida d’un corner hauria pogut inaugurar el marcador. I és que els nostres no van ser capaços d’aprofitar els més de quinze serveis de cantonada de que van disposar durant els 90 minuts de partit. Però en set minuts fatídics els visitants van fer dos gols que a la postra serien decisius i definitius. Al minut 32 Cristian Alfonso sol davant De Navas el va superar des del punt de penal en el que no va poder fer res el porter madrileny. Acte seguit hauria pogut arribar l’empat en una centrada de Marc que va rematar Eneko i entre el pal i Craviotto van acabar desviant. Però seria al minut 39 quan arribaria l’estocada definitiva amb el segon dels riberencs on Cristian Alfonso fent una passada a l’esquena de la defensa va deixar el gol fet a un Sergio Cirio que faria tremolar la Nova Creu Alta. El liderat s’esvaïa d’una manera injusta i molt precoç davant un rival que acumula ja moltes setmanes sense caure derrotat. El segon període va continuar amb un Sabadell dominador i buscant sempre la porteria rival on Ciércoles va provar-ho en un xut llunyà. La pressió local era cada cop més insistent tot i que els de Miguel Álvarez continuaven aguantat al darrere ben plantats. Fins que al minut 61 un penal de Manel sobre Fito acabaria d’esperonar a la grada amb un Juvenal que va anotar des dels onze metres posant-nos altre cop dins el partit. L’equip es va llençar definitivament a l’atac buscant les bandes i altre cop Juvenal, aquest cop amb una vaselina, ben a prop va tenir la igualada que també tindria a les seves botes un Alberto Manga que va tornar a jugar molts mesos després un cop superada la seva lesió. El menut centrecampista saballut va creuar massa el seu xut al minut 81 davant un Craviotto que ja estava superat. L’angoixa del pas dels minuts i el veure que s’anaven desaprofitant oportunitats va veure’s incrementat amb el fet de penjar algunes pilotades a l’àrea visitant i en les que mai van acabar trobant res de positiu en un partit que de manera injusta va veure la cinquena derrota arlequinada d’aquesta temporada.