dilluns, 28 de març del 2011

Reacció amb majúscules en els últims deu minuts de partit

El gol de Joaquín que donava la volta al marcador... i el liderat! (Foto: Pedro Salado)

Gramenet 1-2 Sabadell

Gramenet: Barragán, Santos, Rubén Canelada, Bustillo, Cazorla, Guille, Joaquin, Vila (min. 84 Alcaraz), Sergio Postigo (min. 79 Miralles), Toni (min. 72 Pradas) i Pedro.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Azparren, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Eneko (min. 71 Raúl Rodríguez), Robles (min. 56 Fito), Hiroshi (min. 63 Joaquin), Juvenal i Marc.

Gols: 1-0 Vila (min. 52), 1-1 Fito (min. 81), 1-2 Joaquin (min. 90)
Estadi: Nou Municipal (700 espectadors)

Va saltar al terreny de joc un Sabadell que semblava que jugués a l’estadi, ja que fins a Can Peixauet més de 300 seguidors saballuts van decidir desplaçar-s’hi per donar ànims a l’equip. Va sorprendre la posició d’Azparren que al lateral esquerra hi va entrar pel lesionat Àlex Ruiz tot deixant a l’eix de la defensa a Toni Lao. Els primers compassos van ser nostres i al minut 6 Robles de cap va errar un remat franc sol davant Barragán després d’una centrada de Chapi. Dos minuts més tard ho provaria Eneko amb un xut que marxaria fora per molt poc. El domini va començar sent clarament dels nostres però poc a poc es van anar igualant les forces al centre del camp. Un equip local molt voluntariós només va apropar-se amb perill en les jugades de pilota aturada i a la mitja hora de joc a prop va estar Sergio Postigo de fer el primer. També els nostres van seguir amb opcions del gol i el japonès Hiroshi a la mitja volta va xutar a les mans del porter local i altre cop Eneko amb una volea al minut 37 enviaria la pilota massa alta. El descans va venir bé als dos equips, però serien els de Ramón Moya qui van donar primer a la represa. Corria el minut 51 quan una centrada per banda esquerra arribaria als peus d’un Ferran Vila que sol a l’àrea petita va afusellar un David de Navas que res va poder fer. Es complicava el partit però encara seria pitjor quan set minuts després del gol colomenc arribaria l’expulsió d’Azparren que va veure la targeta vermella directe per donar un cop de cap al porter Barragán que havia provocat primer però que va sortir indemne de la jugada. La pèrdua de nervis del central arlequinat va fer que el Sabadell acabés el partit jugant amb només tres defenses, però va ser un punt d’inflexió ja que ens faríem definitivament amb el domini de l’esfèrica i només vam necessitar controlar les contres d’una Gramenet que es va mostrar inofensiva a partir de llavors. Entrarien al camp Fto, Raúl Rodríguez i Joaquin i tots tres acabarien sent molt decisius. Semblava que la pólvora estava aquesta cop a la banqueta i després d’alguna pilota bombejada a l’àrea local que acabaria en res, va ser l’exjugador blau, Raúl Rodríguez, qui faria una gran jugada per banda dreta i la seva centrada seria rematada de primeres per un Fito que faria saltar a tota l’afició sabadellenca al minut 81. Els nervis van créixer a partir de llavors i el local Rubén Canelada seria expulsat al minut 83 després de veure dues grogues en pocs segons. Els locals es van fer enrere i l’ímpetu visitant seria molt gran fins que ja amb el temps complert, un còrner que botaria Fito l’acabaria rematant, fins i tot sent agafat per la samarreta, el davanter Joaquin que va fer embogir de manera exultant a una afició arlequinada que veia com en deu minuts es remuntava un partit molt complicat i es guanyaven tres punts de gran valor. El de Paradas va veure recompensada la seva llarga absència per culpa d’una lesió amb un gol molt decisiu.