diumenge, 3 d’abril del 2011

32a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-At. Baleares


Tornar a guanyar a la Nova Creu Alta. Després de quatre partits sense fer-ho com a local, els de Lluís Carreras volen guanyar per donar una nova alegria a l'afició, aconseguir la segona victòria consecutiva després de la de Santa Coloma i, a més, retenir el liderat una setmana més i poder ampliar diferències amb els perseguidors. L'Atlètic Balears està en una lluita totalment contrària a la sabadellenca i també necessita els tres punts per acostar-se una mica més a la permanència.

El tècnic de Sant Pol de Mar tindrà les baixes conegudes de Cuenca i Puigdollers. Àlex Ruiz no s'ha recuperat a temps i Azparren complirà el seu partit de sanció per l'expulsió davant la Grama. La bona noticia és la recuperació de Bermudo en el lateral esquerre. Així doncs, l'onze que podria sortir d'inici seria el següent: De Navas, Chapi Arnau, Pagès, Agustín, Lao, Ciércoles, Juvenal, Robles, Marc Fernández, Raúl Rodríguez i Hiroshi. Toni Lao passaria a ser el lateral esquerre degut a les absències d'Àlex Ruiz i la recent recuperació de Bermudo. Pel que fa a l'equip balear de Siviero, tindrà les baixes per sanció de Peter i Matias.

El partit, com és de costum contra els equips de les Illes, serà en horari matinal (12h.) i serà arbitrat per Alemán Pérez de col·leg de Las Palmas. Dos precedents amb aquest àrbitre: 1-1 a Badalona aquesta temporada en la segona jornada del campionat i derrota 1-2 davant l'Orihuela la temporada passada. Esperem trencar la ratxa i veure la primera victòria que ens apropi una mica més a les eliminatories d'ascens a Segona A.