diumenge, 24 d’abril del 2011

35a Jornada Lliga: C.D. Castellón-C.E. Sabadell


A sentenciar el PlayOff! Aquest és l'únic objectiu del Centre d'Esports Sabadell pel partit d'aquesta tarda davant el C.D. Castellón al Nou Castàlia. A més, els partits avançats de la jornada han afavorit als interessos sabadellencs, ja que els més immediats perseguidors -Badalona, Alcoyano i Lleida- no van poder guanyar els seus respectius partits davant Alicante, L'Hospitalet i Alzira, respectivament. Una ocasió única per deixar sentenciada la classificació per les eliminatòries d'ascens i encarrilar el títol de campió. El Castellón, per la seva banda, intentarà aprofitar les ensopegades del rival i intentar apropar-se a la zona alta en la seva darrera opció.

El Sabadell, de nou amb baixes importants com les de Toni Lao i Marc Fernández sancionats, a més de les de Àlex Ruiz, Pagès i Puigdollers lesionats. La bona noticia és la recuperació de Manga un cop complert el partit de sanció per acumulació de targetes. L'onze inicial que surt al Nou Castàlia podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Azparren, Bermudo, Ciércoles, Juvenal, Fito, Raúl Rodríguez, Eneko i Hiroshi. Pel que fa a l'equip castellonenc, Juan Martínez 'Casuco' té els dubtes de Castillo i Fernando Béjar amb problemes musculars.

El partit començar a les 17h. i serà arbitrat per un debutant a la categoria com és Flores Roda del col·legi de Navarra. Per tant, no hi ha cap precedent amb el Centre d'Esports i tampoc amb el Castellón. Una visita al Nou Castàlia gens propicia pels interessos arlequinats, ja que només s'ha aconseguit tres victòries a tota la història. El quart triomf tindria premi perquè serviria per assegurar la presència del Sabadell en el PlayOff d'ascens a Segona Divisió A.