dissabte, 30 d’abril del 2011

El Rival: C.D. Alcoyano



La festivitat del dia del treball servirà per a que l’Alcoyano visiti l’estadi de la Nova Creu Alta en un duel que esdevindrà del tot apassionant i que pot significar la consecució del títol de campió per part arlequinada. Però els valencians després d’unes jornades força irregulars, ja que a partir de la jornada 24 fins a la 33 només van poder vèncer dos partits, acabarien destituint el fins llavors entrenador Paco López que ja no gaudia d’una bona sintonia ni amb la directiva ni tampoc amb l’afició. La derrota a casa davant el Gandia per 0 a 1 seria l’estocada definitiva tot deixant el seu lloc al fins llavors segon entrenador del primer equip, David Porras, i que debutaria al camp del filial del Mallorca amb victòria. Porras, sancionat amb dos partits, no podrà seure a la banqueta de la Nova Creu Alta.

Tot i això es tracta d’un equip molt important, amb bons jugadors i molt físic que treballa amb rigor totes les facetes del joc. Ben plantats al darrera i amb un centre del camp molt potent, també tenen arribada per les bandes i amb el rematador Fabiani com a home més avançat i que sap aprofitar molt bé la seva gran alçada per ser tot un perill en el joc aeri. El veterà Maestro continua sent tota una garantia sota pals i la defensa realment dura i rocosa fa que no sigui fàcil superar-los, com demostren els seus bons números lluny del Collao on han estat ben pocs els cops que han rebut més d’un gol. A més, el central Fernando Martín disposa d’un gran llançament de falta i curiosament és un dels màxims artillers del seu equip. La resta de defensa amb Pina, Carrión, Jorge Rojas o Berna fan que l’exigència ofensiva dels rivals hagi de ser total per a poder superar-los.

El centre del camp capitanejat per Diego Jiménez i que porta sempre el pes del seu equip, està també ben acompanyat per jugadors més corpulents i tàctics com Dani Fernández o Fran Miranda que va arribar el passat mercat d’hivern procedent del desaparegut Cerro Reyes. A les bandes hi ha homes més ofensius com César Remón o Paco Esteban que també van ser reforços hivernals, i en aquest cas, ambdós van fitxar de l’Ontinyent o Álvaro García, un jugador molt dinàmic que està fent uns grans números i que va firmar del Novelda. Mentre que la zona més avançada haurem de vigilar de ben a prop al gegant Fabiani, màxim golejador del seu equip i que a pesar de la seva corpulència és un jugador que va bé d’esquena a porteria i molt oportunista de cara a gol.

La darrera visita que va fer l’Alcoyano a la Nova Creu Alta data de la temporada anterior, on llavors ells es jugaven bones opcions d’entrar a la fase d’ascens i van acabar sumant un bon empat. Es va avançar el Sabadell amb un gol de Joel mentre que l’actual jugador del Girona, Víctor Curto, igualaria des del punt de penal. Un partit que, en cas de victòria sabadellenca, seria el vuitè títol de campions de la centenària història arlequinada.