Tania va fer l'empat en els darrers minuts de partit (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 1-1 La Planada

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Gisela, Melània, Cèlia, Tania, Carla Ucero, Peque, María i Arantxa. També van jugar: Aïna, Mélody, Carla Ucero, Ana Aranda i Lidia Romero

Gols: 0-1 (min.27), 1-1 Tania (min.81)

Estadi: Olímpia (120 espectadors)

Vespre de futbol i de derbi a Olímpia, on s'han trobat dos equips molt igualats i que va començar amb molts nervis. Cosa que es va notar al minut 27, quan una errada de la sempre segura portera arlequinada, Laura, va acabar amb gol de les visitants. El 0-1 s'instal·lava al marcador i el joc de les locals dequeia considerablement, passant a ser dominades, encara que sense massa perill per les de La Planada. El CE Sabadell responia amb tímids xuts llunyans a pesar de jugar molts minuts de la primera part amb tres jugadores al davant. L'esglai va venir al minut 43, quan una excel·lent jugada de La Planada va acabar amb un possible penal no xiulat per mans dintre de l'àrea arlequinada. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la segona meitat, i per contrarrestar la rauxa de les de carbassa, Oriol Alzuria va fer quatre canvis de cop, però les visitants seguien dominant, encara que sense gaire perill el joc, fins al minut 17, quan van estavellar una bola al pal que podia haver sentenciat el partit. Allà les arlequinades es varen treure la son de les orelles i van començar a estirar-se, amb unes visitants que van intentar frenar-ho amb alguna entrada dura. Si el CE Sabadell no podia fer gol en les jugades que no s'acabaven de definir, hauria de ser de jugada a pilota aturada. Va ser Gisela, traient un córner, que va posar la bola al cap de Tania, que a pesar de que la portera rival va treure la bola de dintre de la porteria, l'àrbitre va estar encertat i va marcar un gran gol que posava el definitiu 1-1 i empatant el derbi sabadellenc.