dissabte, 28 de maig del 2011

PlayOff (Tornada): S.D. Eibar-C.E. Sabadell



A un pas de Segona A! El Centre d'Esports Sabadell té avui dissabte 28 de maig l'oportunitat més clara de retornar al futbol professional des del darrer cop al juny del 1993. A només noranta minuts, si no hi ha pròrroga, d'eliminar a l'Eibar i confirmar una temporada històrica. Amb l'empat a zero de l'anada a la Nova Creu Alta, al Sabadell li val l'empat a gols i, evidentment, la victòria a Ipurua per aconseguir el somni.

Com és de preveure, Lluís Carreras ha desplaçat a la ciutat vasca a tots els integrants de la plantilla en un dia que pot ser memorable. Amb tot el planter disponible, el tècnic de Sant Pol de Mar haurà de fer cinc descartes per confeccionar la convocatòria. L'onze possible que salti a l'estadi eibarrès podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Lao, Bermudo, Ciércoles, Juvenal, Puigdollers, Marc Fernández, Cuenca e Hiroshi. És a dir, el mateix equip que va jugar d'inici diumenge passat en el partit d'anada. En canvi, Mànix Mandiola continúa tenint la baixa del lateral esquerre Raúl Gañán.

El decisiu partit donarà inici a les 18h. i serà retransmès pel canal esportiu català Esport3 i per la televisió autonòmica vasca. L'ajuntament de Sabadell ha col·locat una pantalla gegant al Parc Catalunya per tots aquells socis i aficionats que no han tingut la sort de veure el partit a l'estadi d'Ipurua. L'encontre el xiularà Vicente Moral, àrbitre de Castella i Lleó.