dijous, 9 de juny del 2011

La nova Segona Catalana ja està perfilada


Només un parell de setmanes després d'acabar la temporada a Primera Territorial, el Centre d'Esports Sabadell ja coneix els que seran els seus rivals a Segona Catalana. Amb la reestructuració efectuada per la Federació Catalana de Futbol, el futbol territorial català estarà dividit per Primera Catalana, Segona, Tercera i Quarta, eliminant d'aquesta manera els dos grups de Regional Preferent que hi havia fins ara. El campió de Primera Territorial d'enguany, el San Lorenzo, passarà a jugar a Primera Catalana i del segon a l'onzè, on es va classificar el Sabadell B, jugaran la denominada Segona Catalana.

Aquesta categoria estarà dividida, al igual que la Primera Territorial fins ara, amb sis grups. D'aquests sis, tres grups estaran formats per equips de la provincia de Barcelona, un per Girona, un per Tarragona i un altre per Lleida. Els campions de Lliga pujaran directament a Primera Catalana i els subcampions jugaran una promoció del que sortiran tres ascensos més. I baixaran a Tercera Catalana els quatre últims classificats i els dos pitjors 14ens dels tres grups de Barcelona.

El Sabadell B ha estat enquadrat al grup quatre amb dos altres equips més sabadellencs com són el Sabadell Nord i la Sabadellenca, campió del seu grup de Segona Territorial. D'altres equips de la comarca com el Castellar i el Sant Quirze del Vallès també seran rivals dels arlequinats. A priori, cal destacar els equips del Granollers, Palau Solità i Plegamans i Gironella. Tot seguit us passem la relació dels 18 conjunts del grup:

Canovelles
Castellar
Gironella
Granollers
Marganell
OAR Vic
Palau Solità i Plegamans
Parets
Puigreig
Sabadell B
Sabadell Nord
Sabadellenca
Sallent
Sant Quirze del Vallès
Sant Vicenç Torelló
Taradell
Tona
Vilanova Vallès