dimecres, 27 de juliol del 2011

Plàcida Assemblea Informativa

La Copa de Segona B Grup III va presidir l'Assemblea (Foto: Pedro Salado)

Ahir a la tarda es va dur a terme la tradicional Assemblea Informativa del Centre d'Esports Sabadell a l'Auditori 3 d'Unnim. En dita Assemblea es va parlar de la temporada passada, de la que tot just comença i es va fer un balanç de totes les àrees del club, l'esportiva inclosa. En les gairebé dues hores que va durar l'Assemblea i va haver temps per repassar tota l'actualitat arlequinada i es va acabar amb el torn de precs i preguntes on els assistents van tenir l'oportunitat de preguntar a la directiva.

Primer de tot Miquel Sellarès, cap del departament econòmic, va fer balanç de la temporada passada i va mostrar el pressupost de la 2011-2012. El club va acabar l'exercici passat amb un superàvit de més de 125.000 euros, ajudats en bona part a la disputa del PlayOff d'ascens a Segona A. L'ascens a la divisió de plata ha fet augmentar el pressupost fins el 4'5 milions d'euros, però també les despeses com la que obliga la LFP a pagar per participar (500.000€). Seguidament, va prendre protagonisme l'àrea social on s'ha de destacar els 2.100 socis a dia d'avui, dels quals 700 són nous. A més, s'ha arribat a un acord amb Halcón Viajes per organitzar els viatges de la temporada.

Més endavant, Jordi Besonias va explicar l'estat del Futbol Base. Destacar cinc ascensos de la temporada passada, entre ells un Infantil que estarà a la màxima categoria del futbol català. Xavi Roca va fer un repàs de la temporada passada destacant el partit de Santa Coloma com el punt d'inflexió i va analitzar la plantilla actual. Per acabar l'Assemblea, el president Joan Soteras ha pres la paraula i ha demanat als assistents l'aprovació de dues jornades econòmiques durant la temporada. A més, el preu de les entrades pel públic en general no serà inferior als 20€. El president també va parlar sobre el cas Marc Fernández i va dir que en cas de que els estaments oficials donin la raó al Sabadell, el club demanarà compensació econòmica per donar la baixa al jugador. Destacar la bona presència de públic a la sala.