dissabte, 27 d’agost del 2011

2a Jornada: C.E. Sabadell - S.D. Huesca


Ha arribat el dia! Una setmana més tard del previst degut a la vaga de futbolistes que va haver de suspendre el partit de Jerez, el Centre d'Esports Sabadell tornarà a jugar un partit de Segona Divisió A aquesta tarda (18h.) a la Nova Creu Alta i davant el S.D. Huesca. Un partit que ha de servir per gaudir de la nova categoria, que sigui una festa com va dir Carreras ahir en la roda de premsa prèvia al partit, i començar de bona manera a la categoria amb una victòria davant un rival que possiblement estigui lluitant amb el Sabadell per la permanència.

La setmana de retard en l'inici de campionat ha servit a Lluís Carreras per acabar de conjuntar els nous fitxatges i tenir a punt la darrera alta, el franco-marroquí Nabil Baha, que finalment ha entrat a la llista de convocats. Qui no podrà jugar el partit són els lesionats Bermudo, Agustín, Ciércoles, Mackay i Oriol Torres. El porter suplent de De Navas serà el novament repescat Iván Gómez. Així doncs, l'onze titular del Sabadell seria el següent: De Navas, Ramírez, Lao, Olmo, Redondo, Samuel, Puigdollers, Arteaga, Lanzarote, Aarón Bueno i Florian. El S.D. Huesca d'Ángel Royo, que debuta a la categoria, possiblement surti al terreny de joc amb aquest onze: Cabrero, Rafael Sastre, Corona, Josetxo, Clavero, Helguera, Javi Martinez, Sastre, Camacho, Molina i Tariq.

El primer partit de la Lliga Adelante 2011-2012, però corresponent a la segona jornada del campionat, donarà inici a partir de les 18h. a l'estadi de la Nova Creu Alta i serà arbitrat pel col·legiat valencià Martínez Munuera. Us esperem a tots a l'estadi!