Terrassa segueix sent un camp on guanyar

Terrassa Olímpica 2010: Ortega; Carlos Osuna, Ramon Suárez, Dani Erencia, Pep Arau (Manu Moreno, 78’); Joshua, Libo (Gerard Trives, 65’); David López, Carlos, Segio Urbano (Carles Güell, 78’); Xevi Molist (Sergio Montero, 65’).

Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Lao, Agustín, Collado, Redondo; Puigdollers, Aaron Bueno (Fito, 58’); Jonatan Collado (Lanzarote, 58’), Héctor Simón (Baños, 73’), Eneko (Arteaga, 73’); Joaquín (Florian, 58’).

Gols: 0-1 Florian (min. 80)

Àrbitre: Sánchez Navás

Estadi: Olímpic de Terrassa (650 espectadors).

Des del primer minut els locals han sortit a mossegar i Carlos ha fet intervenir a David De Navas per a treure una pilota que semblava un gol cantat, però desprès els arlequinats han dominat molt més el joc, encara que sense traduïr-ho en ocasions. Els contraatacs dels de vermell portaven més perill, i fins i tot han fet un travesser, però s'ha arribat a la mitja part amb empat a zero al marcador i un joc força ensopit per les dues bandes.

A la segona part, el partit s'ha animat i els canvis han donat oxigen a ambdós equips, i han sigut dos dels homes de refresc els que han plasmat al marcador la superioritat arlequinada, amb una passada de Fito en profunditat que Florian ha sabut controlar dintre de l'àrea davant de Erencia i ha posat el 0-1 al marcador. Al minut 91, Arteaga podia haver posat el segon gol per als visitants, però ha enviat un penal a la base del pal.

Típic joc de pretemporada, però que permet al CE Sabadell seguir invicte a l'estadi egarenc i avançar ronda a la Copa Catalunya