Tornada amb victòria.

Manuel Lanzarote ha estat elèctric tot el partit (Foto: Pedro Salado).

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Toni Lao, Olmo, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers, Arteaga (Fito, 63´), Lanzarote, Aarón Bueno (Alex Cruz, 70´) i Florian (Baha, 78´)

SD Huesca: Bernardo, Rafael Sastre, Josetxo, Corona (Roberto, 87´), Clavero, Helguera, Luis Sastre (Molina, 73´), Camacho, Javi Martínez (Sorribas, 54´), Gilvan i Tariq

Àrbitre: Juan Martínez Munuera, assistit a les bandes per Canales Cerdá i Chinchilla Ortega (Col·legi valencià). Ha ensenyat la tarja groga Simón (43´); Helguera (37´), Rafael Sastre (57´), Luis Sastre (59´) i Tariq (61´). Ha expulsat amb vermella directa a Rafael Sastre (81´).

Gols: 0-1 Camacho (51´), 1-1 Olmo (66´) i 2-1 Olmo (85´)

Estadi: Nova Creu Alta (4.200 espectadors)

Divuit anys i dos mesos desprès, el CE Sabadell ha tornat a Segona A, i per el que sembla, amb la intenció de donar guerra de nou. En el seu primer partit, i a casa, ha donat una gran imatge i ha presentat batalla en tot moment a un equip amb més experiència recent a la categoria.
Durant els deu primers minuts, els nervis del debut han estat a flor de pell amb l'equip arlequinat imprecís i amb dues errades defensives greus amb xut al pal del nostre ex-davanter Tariq Spezie al travesser inclòs, però desprès els arlequinats han començat a agafar terreny i a posar més sentit en el seu joc, tocant més i millor i amb força intensitat sobre la gespa, encara que sense arribar a la porteria contrària excepte en un xut amb perill de Puigdollers, però sense incidència al marcador, acabant la primera part amb l'empat a zero inicial.

A la segona part, els locals han tornat a sortir adormits, i al minut 51, una altre errada a la nostre pròpia àrea ha propiciat el gol de Camacho, que posava el 0-1 i desfermava l'alegria del centenar de desplaçats altaragonesos. En aquells moments, els visitants, satisfets amb el resultat, han anat a aguantar el resultat, però al minut 66, un remat de cap a la sortida d'un córner, ha fet que s'estrenés a la categoria el CE Sabadell, per mitjà d'Olmo. En aquells moments el partit ha canviat, els locals han apretat més i s'ha vist el millor joc arlequinat, amb Manuel Lanzarote com a home més perillós, però no ha sigut fins al minut 85, que en una altre jugada de córner, Olmo ha posat el 2-1, en un gol on podria haver intervingut la mà del ros central i s'ha patit, a pesar de que Fito primer i Baha desprès podien haver sentenciat el partit amb solvència.

Estrena somniada a la categoria, amb 3 punts, davant un rival que ha demostrat, sobretot a la primera part molt bones maneres i molta experiència a la categoria.