dissabte, 17 de setembre del 2011

5a Jornada Lliga: R.C. Deportivo Coruña-C.E. Sabadell


El partit de l'any. Així ho va calificar Lluís Carreras fa uns dies i no li falta raó. El Deportivo de la Coruña és el rival a batre enguany a la Segona Divisió A. Riazor és un dels camps més complicats i amb més ambient de la categoria i el conjunt que dirigeix José Luís Oltra compta en el seu planter amb jugadors experimentats no només a Primera Divisió sinó també a competicions europees e internacionals per la seva selecció. Molts obstacles pel camí però aquest Sabadell està preparat per tot com ho demostra les tres victòries consecutives que l'han portat a coliderar la Liga Adelante.

Per aquest encontre, el tècnic de Sant Pol de Mar té les baixes conegudes de Oriol Torres, Ian Mackay, Agustín i Álex Cruz. A més, aquesta setmana s'ha unit Puigdollers i Bermudo i Fito viatja però amb problemes físics. D'aquí la convocatòria de dinou futbolistes que obligarà a Carreras a descartar a un abans del partit. El Deportivo no està molt millor en el capítol de lesionats i compta amb set baixes, algunes d'elles pes. Pablo Álvarez, Riki, Manuel Pablo, Bruno Gama, Saúl, Borja Fernández i Xisco no podran jugar i l'ex del Mallorca Ayoze és dubte fins a darrera hora. Molts contratemps per l'exarlequinat Oltra que ha hagut de sortir al pas per defensa als serveis mèdics del club degut a l'allau de lesionats.

L'encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat, pero quart partit de la temporada, donarà inici a partir de les 18h. a l'estadi de Riazor. Un partit que serà arbitrat per l'extremeny Gil Manzano. Un col·legiat que aquesta temporada només ha xiulat l'Almeria-Girona que va acabar amb empat a dos. El duel entre gallecs i catalans només es podrà seguir a la ciutat per la retransmissió de Ràdio Sabadell.