diumenge, 4 de setembre del 2011

Bogeria final en un partit històric



Villarreal C.F. 'B' 3-4 C.E. Sabadell

Villarreal B: Jorge, Kiko Olivas, Marcos Guillón, Airam, Lucas Porcar (Iriome, 82'), Fofo, Llorente (Joselu, 59'), Mano, Jaume i Kike López (Txiki, 73')

Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Puigdollers (Samuel, 88'), Arteaga (Fito, 68'), Eneko (Aarón Bueno, 59'), Lanza i Florian.

Gols: 1-0 Airam, (29'); 1-1 Florian, (36'); 1-2 Aarón Bueno, (75'); 2-2 Joselu, (77'); 2-3 Lanza, (81'); 3-3 Iriome, (92') i 3-4 Florian (95')

Àrbitre: Melero López (Andalús). Grogues a Dorian, Toni Lao i Puigdollers

Estadi: Mini Estadi -Ciutat Esportiva- (500 espectadors)

Sis de sis! Qui ho anava a dir abans de començar el campionat que el Centre d'Esports Sabadell tornaria a la Segona Divisió A per la porta gran: guanyant els dos primers enfrontaments, remuntant en tots dos encontres i realitzant un gran futbol. El partit d'ahir va ser la prova que la segona part del Huesca no va ser fruit d'un dia i aquest equip està capacitat per fer un bon futbol i plantar cara a qualsevol rival de la categoria. Aspectes a millorar: els inicis de partit que després ens fan anar a remolc. I és que el Villarreal B bé podria haver mig sentenciat el partit ahir en la primera mitja hora de partit. Lucas Porcar va tenir la pimera només començar, però el seu xut dins l'àrea petita no va anar ben dirigit. Airam també va rematar de cap un pèl desviat i l'ex del Salamanca Kike López també va tenir la seva ocasió que es va estavellar al pal dret de la porteria de De Navas. En un servei de cantonada assajat, el Villarreal B trencava la linia del fora de joc i Airam amb molta tranquilitat feia el primer gol de l'encontre. El Sabadell estava tocat però va tenir aquella sort que tot equip necessita. Florian va pressionar a Jorge, porter debutant, i en un rebot va marcar l'empat a un amb el qual s'arribaria al descans. El segon temps va ser d'autèntica bogeria. Els arlequinats van sortir molt més concentrats i van dominar bona part del joc. Els sabadellencs aprofitaven els espais que deixaven els homes de Molina i en una d'aquestes, Aarón Bueno definia molt bé davant de la sortida de Jorge. Poc despres, el badienc va poder marcar el 3-1 i a la jugada següent, Joselu definia molt bé davant De Navas i empatava de nou. Els darrers deu minuts han estat d'infart. Manu Lanza va robar una pilota a Olivas i definia molt bé per fer el 2-3 momentani. Al darrer minut de partit, Iriome colocava una pilota a l'escaire fent impossible l'estirada de De Navas. Sembla el gol definitiu però una bona centrada de Lanza, la va tocar Aarón in-extremis perquè Florian, a boca de canó, marqués el 3-4 i desfermar la bogeria entre la ciquantena d'aficionats sabadellencs desplaçats. Però encara s'hauria de patir una mica més , ja que Joselu estavellaria una pilota al travesser de De Navas en la darrera ocasió d'un partit que passarà a la història del club. Gran victòria davant un bon rival.