Les noies van donar la cara en tot moment

C.E. Sabadell 3-3 C.P. San Cristóbal

C.E. Sabadell: Tamara, Peque, Marisol, Amanda, Melània, Aranda, Tània, Sandra, Carla Ucero, Gisela i Mélody. També van jugar: Marta Gimeno, Carla López i Arantxa

C.P. San Cristóbal: Mari Ángeles, Carla, Verónica, Cris, Marjorie, Mariona, Patri, Manuela, Judith, Meritxell i Miriam.

Gols: 1-0 Gisela (min. 15); 2-0 Aranda (min. 30); 2-1 Patri (min. 33); 2-2 Mariona (min. 57); 3-2 Carla López (min. 70) i 3-3 Mariona (min. 71)

Estadi: Ciutat Esportiva Olimpia (150 espectadors)

Primer partit oficial de Lliga per a les nostres jugadores i debut amb derbi, on hi va haver tots els alicients necessaris per a aquest tipus de partits. Va començar dominant l'equip visitant, amb dues arribades, una que va anar als núvols i una altre aturada perfectament per Amanda, fitxatge nou del club, i va ser al quart d'hora, quan Arantxa i Amanda van pressionar la sortida de la bola de les egarenques i la bola va anar a parar a la cantonada de l'àrea, on Gisela, arribant sense oposició, va disparar amb l'esquerra i la bola es va anar enverinant i enroscant per entrar per l'esquadra rival i posar el 1-0 al marcador. Tres minuts desprès, Aranda va tenir la seva primera ocasió clara, però la portera visitant va refusar amb el peu un xut precís a la base del pal. Això si, Aranda avisa, i desprès la clava, com va fer a la mitja hora, on Amanda va robar una bola a la mitja defensiva, va cedir-la cap a la nostre pél-roja davantera i aquesta, des de 25 metres va disparar una canonada imparable, per posar el 2-0, que no duraria més de 3 minuts, ja que Patri va recollir una bola a la frontal i al trepitjar àrea va marcar. Desprès van venir els minuts d'igualtat fins a la mitja part per arribar-hi amb el 2-1 al marcador.

A la continuació, i en el minut 1de la segona part, les de Ca N'Anglada van fer una declaració d'intencions, amb un xut creuat al pal de Mariona, i les arlequinades havien de fer servir una mica de duresa per tallar les escomeses visitants, fins que al minut 57, la pròpia Mariona, es va desfer de la seva lateral, amb un cop de colze, i va rematar un xut perfecte, per posar el 2-2. El migcamp defensiu local era inexistent, però amb l'entrada d'Arantxa, les coses van canviar, i es va apreciar més atenció defensiva, i al minut 70, Carla López va tenir una doble rematada, que no va fallar per posar avantatja a l'equip sabadellenc, per pocs instants, ja que Mariona, un minut desprès tornava a escapar-se per la seva banda i afusellar a Tamara, per posar el 3-3. Desprès el partit es va embrutir, i al minut 77, Melània va rebre una segona groga per envestir a Mariona en una jugada de molt perill per a les locals. Lluny d'enfonsar-se, les arlequinades es van créixer amb una de menys i van donar la cara, i fins i tot al minut 89, Aranda podia haver aconseguit els tres punts, amb un xut creuat, gairebé perfecte, però que va sortir a fora per 20 centímetres. Al final del partit, repartiment de punts, i molt bona actitud d'unes jugadores que van demostrar que aquesta temporada poden fer gaudir molt al públic d'Olímpia.