dimecres, 7 de setembre del 2011

Dos minuts fatídics ens deixen fora de la Copa

Alcorcón 2-1 Sabadell

Alcorcón: Raúl Moreno, Expósito, Bermúdez, Anuarbe, Javier Hernández, Babin (min. 75 Sergio Mora), Abraham, Miguélez (min. 77 Quini), Oriol Riera, Carlos Martínez i Saúl (min. 66 Montañés).

Sabadell: De Navas, O. Ramírez, Bermudo, Toni Lao, Songo'o, Samuel (min. 56 Juvenal), Héctor Simón, Jonathan (min. 82 Áaron), Joaquin (min. 74 Florian) Fito i Eneko.

Gols: 0-1 Fito (min. 85), 1-1 Quini (p. min. 89), 2-1 Abraham (min. 92).

Estadi: Santo Domingo (1.900 espectadors)


Partit força escàs en ocasions de gol i ritme de joc el que van disputar l'Alcorcón i un Sabadell que mai va trobar-se còmode sobre el rectangle de joc. Els homes de Lluís Carreras que van debutar a la Copa del Rei amb el camrunès Songo'o a l'eix de la defensa i el juvenil Jonathan Collado a l'extrem dret. Però foren els d'Anquela qui van dur la batuta del joc i una forta pressió a la sortida de pilota dels nostres, va ser una llosa que mai vam superar ni un sol moment. Tampoc va servir això per a que els locals tinguéssin grans ocasions per avançar-se davant un De Navas que poca feina va tenir durant la primera meitat. Una arribada d'Oriol Riera i un xut llunyà de Babin que va marxar fora per poc serien les més clares. Tampoc els nostres van gaudir d'oportunitats i només un cop de cap de Songo'o que aniria per damunt el travesser seria tot el que es veuria durant els primer temps. Els segons 45 minuts serien força iguals amb un Alcorcón que apretava fort a dalt i dificultava l'enllaç amb un centre del camp que tampoc va poder definir-se. Però amb el pas dels minuts i les escaces ocasions de gol, la pròrroga podia ser el desenllaç més clar. Tot i que a vegades no sempre mana la coherència i fou en uns darrers cinc minuts bojos on es va resoldre aquesta eliminatòria de Copa del Rei. Corria el minut 85 quan una contra dels nostres finalitzaria amb un cop de cap de Fito al fons de la xarxa que suposava una immensa alegria per als seguidors saballuts que ja es veien a la següent ronda. A partir d'aquí els madrilenys van volcar-se encara més i un penal de Songo'o sobre Oriol Riera al minut 89 servia perque Quini anotés des dels 11 metres i empatés l'encontre. A la següent jugada arribaria la clatellada definitva amb un xut des de fora de l'àrea d'Abraham que superaria amb fortuna a un De Navas que res va poder fer. Ja sense temps de reacció per al nostre Sabadell, l'àrbitre decretava la finalització del partit que significava també l'eliminació de la Copa del Rei.