diumenge, 25 de setembre del 2011

Mereixedors d'un major premi

Arteaga celebrant el momentani 1-0.

Sabadell 1-1 Hércules

Sabadell: De Navas, Óscar Ramírez, Redondo, Toni Lao, Olmo, Héctor Simón, Lanzarote, Juvenal (min. 78 Samuel), Florian (min. 73 Baha), Arteaga i Eneko (min. 67 Áaron Bueno).

Hércules: Falcón, Juanra, Peña, Samuel, Mora, Escassi, Callejón (min. 58 Felipe Sanchón), Abel Aguilar, Sardinero (min. 64 David Aganzo), Carlos Calvo (min. 90 Arbilla) i Míchel.

Gols: 1-0 Arteaga (min. 10), 1-1 Míchel (min. 31)

Estadi: Nova Creu Alta (5.400 espectadors)

La constant pèrdua de temps per part dels jugadors visitants durant bona part de la segona meitat, era una prova inequívoca que l'empenta i la pressió dels nostres sobre la porteria alacantina hauria merescut un millor premi. I és que el Sabadell va donar una gran imatge davant un dels clars favorits a estar entre els primers classficiats passant-los per sobre durant moltes fases del joc. El porter Falcón va ser el millor jugador dels de Mandiá sense cap mena de dubte. Ja des de l'inici vam intentar-ho amb una gran intensitat en totes les línies del camp on Eneko va fer un molt bon partit i seves serien les assistències que acabarien portant més perill. També Lanzarote va provar-ho per banda dreta, però molt tapat no va ser el seu millor dia, encara que l'ex del Sant Andreu molt a prop va tenir el gol amb un llançament de falta que faria lluir al porter visitant. Ben aviat però ens posariem per davant al marcador amb una jugada que des de dins l'àrea acabaria amb un fort xut d'Arteaga tot introduint l'esfèrica al fons de la xarxa. Era al premi al millor joc dels nostres amb un Hércules que només podia defenssar. Poc després seria Florian qui en una gran ocasió perdonaria el segon de la tarda en un tir que marxaria massa creuat. Una veritable pena ja que hauria encarrilat el partit de manera contundent. Arteaga ho tornaria a intentar amb un xut que Falcón enviaria a servei de cantonada. El domini i la intensitat eren absolutament nostres, però la qualitat dels visitants va quedar palesa a la mitja hora de joc quan amb quatre tocs van plantar-se a l'àrea d'un De Navas que res va poder fer amb el xut a boca de canó de Míchel i que serviria per empatar l'encontre. Poc abans del descans altre cop Falcón es lluiria davant un altre xut de l'omnipresent Arteaga. El segon període va continuar igual amb un Hércules superat i amb un Sabadell volcat que tampoc tindria l'ajuda de l'àrbitre que obviaria un clar penal sobre Florian als 60 minuts. També Juvenal des de fora l'àrea va tenir el gol i Áaron Bueno amb un xut que acabaria estavellant-se contra el travesser podrien haver canviat el signe del partit o el mateix Óscar Ramírez que després d'una bonica jugada personal molt a prop va xutar de la creueta rival. Els visitants només amb l'entrada de David Aganzo van arribar a l'àrea saballuda i també van tenir la seva amb un xut llunyà que De Navas va enviar a còrner. Al final reapartiment injust de punts, però amb un Sabadell que novament va deixar una molt bona imatge perfectament comandat a la zona ample per Héctor Simón.