dissabte, 29 d’octubre del 2011

11a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.D. Alcoyano


Torna el futbol a la Nova Creu Alta. Després de l'enfrontament del passat divendres a Guadalajara i el de dimecres recuperant la primera jornada del campionat a Chapín davant el Xerez, el Centre d'Esports Sabadell tornar a jugar a l'estadi creualtenc davant un vell conegut dels darrers anys: el C.D. Alcoyano. Un equip, que com el Sabadell, ha ascendit aquesta temporada a la segona divisió 42 anys després. Serà el primer duel entre catalans i alacantins a la divisió de plata. Si que ho havien fet a Primera i Segona B.

Lluís Carreras continua amb la numerosa llista de baixes, l'últim en afegir-se ha estat l'andalús Pablo Ruiz que es va haver de retirar del terreny de joc de Chapín el passat dimecres abans del descans. La bona noticia és la recuperació de Joaquín i David Bermudo. Tot i això, sembla difícil que cap d'ells entri en l'onze titular. L'equip de Carreras podria ser el següent: De Navas, Ramírez, Olmo, Songo'o, Lao, Juanjo, Héctor Simón, Juvenal, Lanzarote, Arteaga i Florian. Pel que fa a l'Alcoyano, l'equip que entrena David Porras té la baixa per sanció de Paco Esteban. El jugador alacantí va ser expulsat contra el Barcelona B per insultar a l'àrbitre i ha estat castigat amb dos partits. Serà el retorn de dos exjugadors arlequinats com l'estimat Antonio Cañadas i el de Prats de Lluçanès, Miki Martínez.

El partit donarà inici a partir de les 18h. i, aquest cop, no serà retransmès per cap canal de televisió. Així doncs, l'estadi ha de presentar una gran entrada per donar tot el recolzament a l'equip. L'encontre serà dirigit pel canari Hernández Hernández que amb aquesta és la seva quarta temporada a la categoria. Ja va dirigir un Sabadell-Alcoyano la temporada 05-06 amb resultat de 2-1 favorable als sabadellencs.