dimecres, 26 d’octubre del 2011

1a Jornada Lliga: Xerez C.D.-C.E. Sabadell


Cap a Jerez! Dos mesos després de quant estava previst que es jugués el partit entre Xerez C.D. i C.E. Sabadell es disputarà la primera jornada del campionat que es va haver d'ajornar el seu dia per la vaga de futbolistes que va paralitzar el futbol professional espanyol. El Sabadell i el Xerez arriben a la cita després de perdre els seus darrer compromís a domicili i pel mateix resultat d'1-0. Els catalans al Pedro Escartín de Guadalajara i els andalusos al Martínez Valero d'Elx.

Per aquest partit, novament, Lluís Carreras haurà de mirar cap al filial per completar la convocatòria. La bona notícia és l'entrada de Jesús Olmo després de complir un partit de sanció el passat divendres, però en canvi cauen de l'equip Aarón Bueno i Manu Redondo que es van lesionar al darrer partit. Per aquests contratemps, a més dels jugadors lesionats ja coneguts, Carreras torna a convocar a Jonathan Collado i César Molina, futbolistes del filial. Pel que fa al Xerez de Juan Merino tindrà els dubtes fins a darrera hora de Campano, Rueda, Rafa Barber i el davanter José Mari.

El partit donarà inici a les 21h. i, en aquest cas, no serà retransmès per cap canal de televisió. L'àrbitre de l'encontre serà Arcediano Monescillo de Castella La Manxa. Un col·legiat sense cap precedent amb el Centre d'Esports i que aquesta temporada ha xiulat cinc encontres amb un balanç de tres empats i dues victòries visitants.