dissabte, 1 d’octubre del 2011

7a Jornada Lliga: F.C. Barcelona 'B'-C.E. Sabadell


Primer derbi de la temporada. Primer enfrontament dels sis que tindrà el Centre d'Esports Sabadell davant un equip català. En aquest cas serà contra el filial del F.C. Barcelona i al Mini Estadi. Un estadi poc propici a victòries arlequinades però donat el moment de joc dels sabadellencs es preveu una bona ocasió per sortir amb els tres punts. L'equip d'Eusebio Sacristán no arriba en el seu millor moment però no hi ha cap dubte de que són un rival de molta qualitat i molt perillosos.

Per aquest partit, Lluís Carreras seguirà tenint problemes amb el tema de lesions. La darrera baixa és la de David Pérez Arteaga, que tot i entrar en la convocatòria està pràcticament descartat pel partit d'aquesta tarda degut a uns problemes en els isquiotibials. La baixa del sevillà s'uneix a la d'Oriol Torres, Bermudo, Álex Cruz i les de llarga durada de Mackay, Agustín i Fito Miranda. La bona noticia és l'entrada de Ciércoles un cop recuperat de l'operació de pubis de l'estiu. El tècnic de Sant Pol de Mar haurà de descartar a dos futbolistes per completar la convocatòria de divuit homes. Per part de l'equip d'Eusebio Sacristán, compta amb les baixes important de Sergi Roberto i Jonathan Soriano. A més, l'exarlequinat Isaac Cuenca tampoc podrà jugar aquest encontre ja que Guardiola l'ha convocat amb el primer equip.

El partit corresponent a la setena jornada del campionat, però sisè encontre de la temporada, donarà inici a les 18h. i serà retransmès pel canal autònomic Esport3. Dirigirà el derbi català l'arbitrè càntabre Arias López. Un col·legiat que aquesta temporada ha dirigit tres encontres amb balanç igualat d'una victòria local, un empat i una visitant.