dilluns, 10 d’octubre del 2011

8a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Recreativo Huelva


Dilluns de futbol. L'ascens al futbol professional fa que el Sabadell s'hagi d'adaptar als horaris televisius del futbol modern i per això el partit d'avui en dilluns. Serà el primer encontre que juguin els arlequinats en un dia que no sigui dissabte, però això no és excusa. L'afició ha de donar el recolzament a un equip que s'ho ha guanyat per joc i resultats. A més, ens visita un històric del futbol espanyol -l'equip més antic- com és el Recreativo de Huelva.

Per el partit d'avui, Lluís Carreras haurà de fer mans i mànigues per completar la convocatòria donat el numerós nombre de baixes. A les conegudes de Oriol Torres, Mackay, Agustín, Bermudo, Fito, Arteaga i Álex Cruz s'ha d'afegir la de Manu Redondo amb problemes al abductor i Juvenal convocat amb Guinea Ecuatorial. Tot sembla indicar que Ciércoles estrenarà titularitat i Pablo Ruiz debutaria en Lliga, relegant a Toni Lao a un dels laterals. Pel que fa a l'equip entrenat per Álvaro Cervera, també compta amb baixes d'homes importants com les de Lamas, Manu Micó, Kepa, Fidel o Danilo Peinado, entre d'altres.

L'encontre que tanca la vuitena jornada de la Liga Adelante donarà inici a les 21h. a l'estadi de la Nova Creu Alta i serà arbitrat per Sureda Cuenca del col·legi balear. Un àrbitre habitual en els anys anteriors a la Segona B. Els precedents diu que el Recreativo no ha guanyat mai al Sabadell a l'estadi creualtenc i només ha pogut treure un parell d'empats. Què segueixi la ratxa!