dissabte, 15 d’octubre del 2011

9a Jornada Lliga: C.E. Sabadell - A.D. Alcorcón


A seguir en la zona alta. Segon partit consecutiu del Centre d'Esports Sabadell a la Nova Creu Alta i segon partit de la setmana. Les televisions van voler que el partit davant el Recreativo de Huelva és jugué el passat dilluns i contra l'Alcorcón avui dissabte. Així doncs, nova oportunitat per l'afició arlequinada per seguir gaudint de l'equip. Els madrilenys no ho posaran gens fàcil, ja que també han gaudit d'un bon inici de campionat situant-se en la setena posició.

L'equip de Lluís Carreras, agobiat per les contínues lesions de futbolistes i algunes d'elles importants, tornarà a tenir els jugadors justos per completar la convocatòria. La bona notícia són els retorns d'Álex Cruz, Manu Redondo i Juvenal Edjogo que va estar amb la seva selecció. Arteaga seguirà de baixa però se l'espera pel desplaçament a Guadalajara. La mala notícia ha estat la confirmació de la greu lesió d'Eneko Fernández que s'estarà entres sis i vuit mesos de baixa per culpa de la 'triada'. L'Alcorcón de Juan Antonio Anquela arriba amb la moral pels núvols després de classificar-se pel setzens de final de la Copa del Rei en eliminar al Numància.

El partit donarà inici a les 18h. i serà arbitrat pel gallec Amoedo Chas. Només un precedent entre catalans i madrilenys i va ser aquesta mateixa temporada en el partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei en que l'Alcorcón van eliminar al Sabadell per 2-1 remuntant en els darrers minuts el gol inicial de Fito Miranda. Serà el primer duel en competició de Lliga.