Partit molt dur en la segona meitat però molt intens (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 3-4 CF Pardinyes

Sabadell: Tamara, Marisol, Aranda, Tania, Carla López, Gisela, Mélody, Melània, Yaiza, Raquel i Estefanía. També van jugar: Arantxa, Amanda i Cosy.

Pardinyes: Verònica, Fillat, Orduña, Marta, Astrid, Alba, Antonietta, Rosi, Gemma, Laura i Ainoa.

Gols: 0-1 Laura (min. 40), 0-2 Rosi (min. 42), 1-2 Estefania (min. 53), 2-2 Marisol (min. 59), 2-3 Astrid (min. 65), 2-4 Bea (min. 88) i 3-4 Marisol (min. 92).

Estadi: Olímpia (150 espectadors)

Partit molt intens el disputat aquest passat dissabte a Olímpia entre dos equips molt igualats que s'ha acabat decidint per petits detalls. Els primers minuts van ser molt de presa de contacte entre els dos equips i va ser el Pardinyes el que va obrir foc en una contra al minut onze que va acabar tallant Tamara en un u contra u. Gisela es va posar l'equip a l'esquena a partir d'allà i primer va fer un bon xut al minut 22 des de fora de l'àrea, desprès va rematar una jugada d'Aranda que va refusar la portera, desprès va assistir a Estefanía per que aquesta disparés desviat i a la mitja hora va executar una falta que la portera visitant va treure in-extremis. Les visitants però, a la primera contra que van montar amb sentit, van posar el 0-1 al marcador, de manera injusta, i dos minuts desprès, en una errada defensiva local, el 0-2, amb el que es va arribar al descans, que no reflexava per res el joc dels dos equips.

A la segona part, les arlequinades es van llençar sobre la porteria rival, i Estefanía en una bola que va caçar a la frontal, va enviar-la al fons de la xarxa, per posar el 1-2 al minut set, i al tretze, Marisol, va xutar genialment una falta des de 25 metres que va entrar imparable per posar el 2-2. Les aurinegres van contestar al minut següent, amb una bola al pal, i ja al minut 19, en un fora de joc claríssim, van posar el 2-3 entre protestes de la parròquia local. Amb les sabadellenques excessivament nervioses, Tamara va haver de fer una aturada impressionant al minut 22, i al minut 27, Estefanía va rebre la segona groga per una entrada al mig del camp. El Sabadell es va apagar. Les lleidatanes van marcar el 2-4 en una contra on Bea va fer el u contra u perfecte davant Tamara i les vallesanes, ferides a l'horor, van animar-se, amb un xut de Gisela de falta que Verònica va enviar miraculosament a córner, una Tamara que va aturar un altre 1x1 molt perillós i una falta que Cosi va llençar, Arantxa rematar i que varen treure sota pals, va acabar culminant amb un gol de Marisol de cap en un córner per posar el 3-4.