dilluns, 24 d’octubre del 2011

Sergio Dalma: “Espero poder anar la temporada vinent a la Nova Creu Alta, però a primera divisió”.


El cantant sabadellenc Josep Capdevila Querol, més conegut artísticament com a Sergio Dalma, ens va rebre un cop acabat el concert que clausurava la seva exitosa gira Via Dalma (últim treball, on recupera el rol de baladista italià).

Un Sergio emocionat desprès de la seva estrena després de 22 anys de carrera al Palau Sant Jordi de Barcelona davant de més de 10.000 persones, en un escenari inoblidable que es va vestir de gala i on no van faltar les paraules d’agraïment i records a la seva ciutat natal.

Sergio ens confessà sentir-se molt emocionat per la gran vivència viscuda minuts abans, davant d’un públic multi generacional entregats en un món dalmàtic. Entre els assistents al concert si trobaven varis socis de la penya, on tots confessen amb sinceritat la grandesa de l’artista, però hi destaquen encara més les virtuts de la persona.

Al regalar-li la camiseta de l’ascens a Segona A “amb un parell d’ous”, i la bufanda del centenari immediatament s’emociona i tot l’equip que l’acompanya aplaudiren i es van sentir crits com: “Ja era hora”, “Visca el Sabadell!”, “…a primera divisió!”. No va dubtar en lluir-la i emocionat encara més ens va confessar que “cada setmana segueixo l’actualitat de l’equip mitjançant les cròniques als diaris”.Se que juguem molt bé i la gent disfruta amb un bon estil de joc oferint un gran espectacle”. Declarà que aquest any no podrà trepitjar l’estadi per la gran quantitat de treball que té i la que li espera (d’aquí un més surt el seu nou treball titulat Via Dalma 2). Això si, es va atrevir a pronosticar que “espero anar la temporada vinent a la Nova Creu Alta, però a primera divisió” content i somrient ja relaxat després d’un enorme concert.

Un crack, si senyor!!

PD: Voldríem donar les gràcies a tot l’equip tècnic del propi artista i de l’amabilitat del propi Sergio. A més a més del fantàstic Club de Fans Oficial del cantant que en va permetre poder compartir 10 minuts amb l’artista en la mateixa nit on el Sabadell deixava escapar els 3 punts al estadi del Guadalajara. L’alegria no podia (almenys en aquesta ocasió) ser completa.

2 comentaris :

Montse ha dit...

Genial el Sergio Dalma!!!! Excel.lent persona i un professional com la copa d'un pi!!!!

Anònim ha dit...

Jordi ets un crack!!! ;)