En una espectacular segona meitat, les arlequinades es van endur els punts (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 3-2 Soses Femení

C.E. Sabadell: Silvia Piñol, Marisol, Amanda, Aranda, Tània, Carla Ucero, Carla López, Gisela, Mélody, Melània i Sandra. També van jugar: Arantxa, Estefania i Yaiza

Soses Femení: Alba, Garsaball, Mòdol, Florensa, Clara Rosa, Sílvia, Cristina, Esther, Irene, Adriana i Núria. També van jugar: Goretti, Neus i Rosaura

Gols: 0-1 Adriana (min. 11), 1-1 Aranda (min. 73), 1-2 Cristina (min. 81), 2-2 Marisol (min. 89) i 3-2 Estefania (min. 92)

Estadi: Olímpia (150 espectadors)

Partit amb molts diversos ritmes de joc, on de bon principi les locals van sortir amb les idees poc clares i les visitants varen aprofitar la seva primera arribada, al minut 11, per avançar-se al marcador posant un 0-1 sorprenent per, seguidament, esperar a les contres i cedir la pilota a unes jugadores arlequinades que en cap moment es van trobar còmodes sobre la gespa i no trenaven cap jugada en condicions. A pesar de tenir la majoria de la possessió de la pilota i de ser les úniques que varen intentar alguna cosa més que no sigués pilotada llarga.

En canvi, la segona part, va començar amb unes sabadellenques molt més endollades i amb ganes d'aconseguir l'empat que fes justícia al marcador. Així, Gisela va estavellar una falta al travesser al minut 12 i Estefania va enviar una bola a un pam escàs de la base del pal de les blaugranes. El Soses responia amb alguna contra, però va ser el CE Sabadell, al minut 73, que Gisela va treure una falta amb precisió, que va tornar a estavellar-se al travesser, però Aranda va demostrar que té olfacte de gol i va rematar el rebot per fer el 1-1. Les arlequinades es van fer amb el control de la bola, del joc i de les oportunitats. Arantxa va burlar dues defenses i va rematar davant una Goretti que va posar el peu in-extremis. Aranda va xutar fora per poc i per desgràcia, Cristina, en una falta llunyana va fer rebotar la bola davant Silvia Piñol que va encaixar el 1-2 a falta de nou minuts per el final.

Tot semblava indicar que les vallesanes s'enfonsarien moralment, però en una lliçó de puntdonor, ràbia, força i fúria, Aranda, Amanda, Mélody i Estefania van provar diversos xuts a la desesperada, però va ser una defensa, Marisol, que en un servei de córner executat per Gisela, va rematar amb el genoll per posar un merescut 2-2 al marcador al minut 89. Semblava que no donaria temps a res, però les jugadores blanc i blaves estaven embalades i al minut 92, Marisol va treure una falta a uns 25 metres de l'àrea, Carla López la va baixar i certerament la va fer arribar al peu d'Estefania, que des d'uns dotze metres la va fer entrar per la base del pal dret per posar el definitiu 3-2.