diumenge, 6 de novembre del 2011

12a Jornada Lliga: Gimnàstic Tarragona-C.E. Sabadell


Segon derbi català de la temporada. El Centre d'Esports Sabadell retrà visita al Gimnàstic de Tarragona, un equip afincat a la categoria de plata i un any a Primera en les darreres temporades. Serà el segon duel contra un equip català després del disputat al Mini Estadi contra el Barcelona B. Un encontre contra els tarragonins que ve marcat per la destitució de Joan Carles Oliva a principis de temporada. El seu substitut no és un altre que el vetarà Jorge D'Alessandro, ex entrenador de Salamanca, Elche, entre d'altres.

Per aquest partit de la dotzena jornada del campionat, Lluís Carreras tindrà el dubte fins a darrera hora del canari Álex Cruz que arrosega molèsties al pubis. Qui si que tornarà a l'equip serà el badienc Aarón Bueno i, en canvi, Nabil Baha continuarà una setmana més amb la resta de lesionats. Així doncs, l'onze titular podria ser el següent: De Navas, Ramírez, Olmo, Lao, Songo'o, Ciércoles, Hèctor Simón, Puigdollers, Arteaga, Lanzarote i Florian. Pel que fa al Gimnàstic de Tarragona, D'Alessandro ha intentat motivar a la seva plantilla després d'un inici de campionat força dolent en el qual encara no han sumat cap victòria. El revulsiu a la banqueta segur que serà un alicient més per intentar aconseguir aquest primer triomf.

El partit donarà inici a les 12h. i serà retrànsmès per Canal Plus. El primer enfrontament de tota la història que emetrà aquesta canal de pagament al Centre d'Esports Sabadell. El duel entre tarragonins i sabadellencs serà arbitrat per Mariscal Sánchez del col·legi andalús. El mateix col·legiat que ens va xiular en partit de Copa a Alcorcón i en el qual vam quedar eliminats.