dissabte, 12 de novembre del 2011

13a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Córdoba C.F.


Toca aixecar-se. Després de la dura derrota al Nou Estadi davant el Gimnàstic de Tarragona per un contundent 5-0, el Centre d'Esports Sabadell ha de tornar a la senda de la victòria després d'encadenar quatre encontres sense guanyar. El rival no serà gens fàcil, ja que ens visita el Córdoba C.F., un clàssic de la categoria i que enguany ha començat molt fort en busca de l'ascens a Primera Divisió.

Per aquest important partit de la tretzena jornada del campionat de la Liga Adelante, Lluís Carreras no podrà comptar amb els lesionats habituals i el dubte d'Álex Cruz que segueix arrossegant problemes al pubis. La bona noticia podria ser el debut de l'ex del Puertollano Fran Piera que ocuparà la plaça del lesionat de llarga durada Eneko Fernández. Pel que fa al Córdoba, s'haurà d'anar en compte amb el migcampista Hervás i el davanter brasiler Charles.

El partit començarà en un horari forá atípic a la Nova Creu Alta com són les 22h., ja que no hi ha jornada a Primera Divisió per compromisos internacionals i la jornada de Segona varia els seus horaris. L'encontre serà dirigit per l'àrbitre basc De Burgos Bengoetxea. Sense precedents amb el Centre d'Esports Sabadell. Una dada a tenir en compte és la que vam donar el passat dimarts i diu que el Córdoba no ha guanyat mai a l'estadi creualtenc.