diumenge, 27 de novembre del 2011

15a Jornada: C.E. Sabadell-Real Murcia C.F.


Duel entre clàssics. Centre d'Esports Sabadell i Real Murcia s'enfronten en partit corresponent a la quinzena jornada del campionat de Segona Divisió A, en un duel entre dos dels tres equips amb més temporades a la categoria de plata del futbol espanyol: 51 pels murcians i 40 pels catalans. Un duel que ha de servir perquè el Sabadell trenqui la mala ratxa de resultats que l'ha portat a estar sis jornades sense guanyar. El Murcia, un dels millors equips com a visitants, ve de caure derrotat al seu estadi davant el Barcelona B per 0-2.

L'actualitat ve marcada pel recurs presentat per l'àrea jurídica del club envers a l'expulsió de Jesús Olmo i la targeta groga a Óscar Ramírez. El comité d'Apel·lació no ha perdonat la vermella al central barceloní, però sí la groga que va veure l'ex del Badalona. Amb la qual cosa, Ramírez es queda amb una sola targeta. La bona noticia per Lluís Carreras és la recuperació de Manu Redondo que, donat la baixa d'Olmo, podria entrar de titular a l'eix de la defensa fent parella amb l'incombustible Toni Lao. La llarga llista de baixes continúa i, a més, s'ha d'afegir a Joaquín que tindrà per un mes. Hèctor Simón serà baixa per acumulació de targetes i es perdrà els primers minuts de la temporada. Pel que fa al Real Murcia, Iñaki Alonso no podrà comptar amb Albiol, Kike, Oriol Lozano i Sutil, tots ells per lesió.

El partit donarà inici a les 21.30h. i servirà per tancar la quinzena jornada de la Liga Adelante. Dos equips que es troben empatats a punts i es preveu un encontre molt igualat. L'extremeny López Acera serà l'encarregat de dirigir el duel entre sabadellencs i murcians. Us animem a tots a anar a la Nova Creu Alta per recolzar l'equip en aquest important partit.