dimarts, 15 de novembre del 2011

Empat molt meritori

Tania va completar un gran partit amb el primer gol de les arlequinades (Foto: Pedro Salado)

Bellavista Milan 2-2 C.E. Sabadell

Bellavista Milan: Navas, Laura, Gemma, Clara, Lídia, Chamorro, Maria Farreras, Maria del Mar, Belen, Jenifer i Sandra

C.E. Sabadell: Tamara, Marisol, Tania, Esther, Carla López, Yaiza Muñoz, Yaiza Molina, Melània, Aranda, Gisela i Mélody. També van jugar: Estefania, Laura Segura i Arantxa

Gols: 1-0 Maria Farreras (min. 8), 1-1 Tania (min. 22), 2-1 Lídia (min. 35), 2-2 Amanda (min. 75)

Estadi: Municipal Corró d'Avall (uns 100 espectadors)

En un camp on l'ambient era força fred, el C.E. Sabadell femení tenia una prova de foc que es va saldar amb un meritori empat per part de les arlequinades, contra un equip líder que abans de començar el partit portava 35 gols a favor, el que feia una mitjana de 5 gols a favor per encontre. Eren, de fet, el màxim golejador del grup i sols 9 gols en contra, amb el que també eren l'equip menys golejat del campionat. Segueixen sent les màximes golejadores del grup i les menys golejades, però ja no compten els partits per victòries, per que per allà va passar un conjunt arlequinat molt motivat i que va saber jugar perfectament totes les seves armes. Si bé la estrella local, Maria Farreras, posava al minut 8 el 1-0 al marcador, les sabadellenques no es van arronsar en cap moment i Tania Cabello, que va completar una primera part molt destacable, posava el 1-1 al marcador al minut 22 que feia posar els nervis de punta per a les de Les Franqueses, que només van ser capaces d'arribar al descans amb el marcador a favor quan Lídia va marcar el 2-1 al minut 35 superant a una Tamara que va fer un gran partit sota pals.

A la segona part, les visitants varen perdre el respecte a les líders, i molt agosarades, entre la rapidesa d'Arantxa, els moviments d'Estefania, la seguretat de la defensa i l'enteniment del mig camp varen anar fent que les locals no encertessin a saber jugar a les de la capital del Vallès Occidental. I menys quan Amanda, al minut 75, va posar l'empat i el 2-2 al marcador. Quedava un quart d'hora i el partit estava completament obert, amb anades i vingudes que feien presagiar algun gol en els últims minuts, però el marcador no es va moure. En part perquè l'àrbitre no es va convèncer de xiular un possible penal a l'àrea local que podia haver fet anar els tres punts cap a Sabadell. Empat de molt de mèrit a domicili i davant el líder de la Lliga.