Les arlequinades varen tornar a guanyar (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 2-1 Santa Eulàlia de Ronçana

Sabadell: Tamara, Marisol, Aranda, Tania, Carla López, Gisela, Mélody, Melània, Yaiza, Cosi i Amanda. També van jugar: Arantxa, Estefanía i Raquel.

Santa Eulàlia: Estefania, Mireia, Clàudia, Cristina, Mariola, Berta, Natàlia, Sandra, Jèssica, Laia i Teresa. També varen jugar: Aïda, Anna i Carmen.

Gols: 1-0 Gisela (min. 20), 2-0 Amanda (min. 28), 2-1 Laia (min.72)

Estadi: Olímpia (100 espectadors). Pluja durant gran part del partit. Groga per a Cosi i per a n'Oriol Alzuria. Expulsió de l'entrenador visitant.

Els dos equips varen començar el partit estudiant-se, però les arlequinades tenien ganes de tornar a assaborir una victòria i varen ser les primeres en provar de marcar, amb un cop de cap de Marisol aturat per la portera visitant al quart d'hora. Tres minuts desprès amb una centrada d'Aranda rematada lleugerament desviada per Cosi. Era el preludi del 1-0, al minut 20, on un embolic a dintre de l'àrea va ser sol·lucionat per Tania, que va fer la passada a Gisela que va batre a la portera rival sense oposició. El partit va entrar en una fase de centrecampisme que només va trencar Amanda, en una internada per la banda esquerra i una vaselina perfectament executada que va significar el 2-0. Fins al final de la primera part, els dos equips van patir la forta pluja i moltes imprecisions al joc.

Al segon temps, el Sabadell va sortir a sentenciar i, ja al minut 2, Estefanía rematava i la portera visitant enviava a córner. Cosi també ho va intentar al minut 8 en una falta directe i dos minuts desprès Estefanía en una contra no va poder marcar per que la arquera verd-i-blanca li va refusar el xut. Als 23 minuts, Marisol en una falta va fer tremolar el travesser rival, però serien les del Vallès Oriental les que marcarien, en una jugada d'estratègia molt ben traçada el 2-1, per mitjà de Laia al minut 72. Desprès, opcions dividides i, sobretot, tres accions que podien haver canviat al marcador al voltant del minut 80. Primer Cosi la va enviar a mig metre de l'escaire en un xut llunyà i desprès Aranda va centrar a Estefanía i aquesta va enviar la bola a un pam del pal esquerre En la següent jugada, Tamara va haver de fer una aturada de mèrit davant Laia que va organitzar una contra monumental. Finalment, victòria patida però tres punts més.