divendres, 25 de novembre del 2011

@rlekinats.com compleix 10 anys!!!


Sé que és molt tòpic dir allò del “sembla que va ser ahir”, però és la veritat. Hem tingut la sort de poder celebrar aquest desè aniversari a una categoria que ja ens correspon, que és més adient al gran club que seguim. Tot i així, no podem dir mal d'unes categories que ens han fet forts, a les que hem sabut valorar cada victòria, però també cada derrota, en definitiva, amb les que hem anat creient com a persones i la penya, com a entitat.

@rlekinats.com, en un hipotètic "rànking" per antiguitat, es situa a l'entremig de les penyes del C.E. Sabadell, sent la més veterana de les que podem anomenar noves, d'una nova generació d'arlequinats.

En aquest sentit estem, des de la modèstia, molt orgullosos d'haver contribuït d'alguna manera a que la joventut de la ciutat i el seu entorn (si més no, una part) s'hagi interessat i seguit el Centre d'Esports Sabadell, sobretot i precisament per aquesta manca d'alegries que hem viscut durant tant de temps.

Celebrem també la incorporació de noves penyes i les saludem des d'aquestes línies, la seva creació és símptoma inequívoc que Sabadell sent el club de la seva ciutat i que està ben viu. Què més es pot desitjar des del punt de vista d'un aficionat?

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat @rlekinats.com ha estat pel seu esperit social. Per tothom és conegut el Torneig Interpenyes, plenament consolidat en el calendari de tot arlequinat, no en va ja n'hem disputat set edicions; és se'ns dubte la "joia de la corona" de les activitats que els socis del Sabadell poden viure i gaudir, fora de la Nova Creu Alta.
Però les nostres activitats social van començar amb els històrics xats amb jugadors, entrenadors i directius i que han anat evolucionant en els col•loquis, no tan prolífics com els xats, però que es viuen en primera persona.

Encara que tampoc és necessari enumerar tot el que hem fet durant aquest temps, sinó que us animem a que ens seguiu d'ara en endavant perquè aquests deu anys, no són més que els primers deu anys.

A tothom qui ha fet possible que @rlekinats.com podem celebrar aquesta primera dècada: MOLTES GRÀCIES!!!


VISCA EL CENTRE D’ESPORTS SABADELL!!!

Manel Escribà i Bellsolà
President de la penya @rlekinats.com