dissabte, 7 de gener del 2012

19a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Real Valladolid


Torna el futbol. Després de les festes nadalenques, torna el futbol a la Nova Creu Alta. I ho fa amb un gran partit davant un històric del futbol espanyol, el Real Valladolid. Un equip entrenat per Miroslav Djukic, l'exjugador de Deportivo de la Corunya, València, entre d'altres. Sens dubte, serà molt complicat treure els tres punts en joc vist les estadístiques del Valladolid en l'actual temporada i amb un pressupost i plantilla preparat per l'ascens a Primera Divisió. Ara bé, l'estadística històrica està del cantó arlequinat: els castellans-lleonesos no han guanyat mai a la Nova Creu Alta. Ni en competició de Lliga ni en Copa.

L'actualitat arlequinada ve marcada per dos noms propis: Juvenal Edjogo-Owono i David Pérez Arteaga. El sabadellenc ja es troba concentrat amb la seva selecció per la disputa de la Copa d'Àfrica i no estarà disponible en tot el mes de gener. I el sevillà serà baixa durant tres setmanes per un problemes musculars. A aquests dos futbolistes se'ls hi ha d'afegir Álex Cruz -recuperant-se a Canàries-, Eneko, Fito, Olmo, Redondo i Oriol Torres. La bona notícia és la recuperació del capità Agustín Fernández, que si Lluís Carreras ho creu oportú podria debutar a Segona Divisió A. Pel que fa al Valladolid, Djukic té les baixes de Varela, Lázaro, Aquino, el granollerí Marc Valiente, Manucho i Saná. El golejador Javi Guerra, finalment s'ha recuperat dels seus problemes físics.

L'encontre corresponent a la 20a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h. i serà retrasnmès per Esport3. Un partit que estarà dirigit per l'àrbitre basc Vikandi Garrido. Un col·legiat que encara no ha xiulat cap partit aquesta temporada al Centre d'Esports. La curiositat del basc es que és l'àrbitre que menys targetes ensenya de tota la lliga. En nou partits dirigits només ha mostrat 17, una mitjana que no arriba a les dues per partit.