dissabte, 21 de gener del 2012

21a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-U.D. Las Palmas


Fi de la primera volta. El Centre d'Esports Sabadell afronta avui dissabte el darrer partit de la primera part del campionat amb l'imperiosa necessitat d'aconseguir els tres punts per trencar d'una vegada per totes la ratxa de dotze jornades sense guanyar. Una ratxa que iguala la pitjor de tota la història del club a Segona Divisió que data de la temporada 1982-1983 amb Manuel Polinario 'Poli' a la banqueta arlequinada. Demà hi serà l'U.D. Las Palmas, un equip de qualitat que està instal·lat just al mig de la classificació amb tres punt més que els sabadellencs.

Un partit que ve marcat per la bona notícia de l'alta mèdica del porter gallec Ian Mackay després de la seva lesió a la pretemporada. La recuperació de Ian ha comportat la baixa d'Iván Gómez, que ahir mateix es va acomiadar dels seu companys. Qui també torna a l'equip és el canari Álex Cruz i David Pérez Arteaga. Pel contrari, són baixa el sevillà Redondo, Eneko i Fito per lesió, Juvenal Edjogo-Owono convocat amb la seva selecció per la disputa de la Copa d'Àfrica i, a més, el franco-marroquí Nabil Baha per l'expulsió de diumenge passat a Los Pajaritos de Sòria. El tècnic de Sant Pol de Mar ha citat a dinou futbolistes, per la qual cosa haurà de descartar un d'ells. Pel que fa al conjunt canari que entrena Juan Manuel Rodríguez, no podrà comptar amb els lesionats David Garcia i Aythami, el sancionat Vitolo i Corrales, Pedro Vega i Dani Castellano per decisió tècnica.

El partit corresponent a la 21a jornada del campionat de lliga de Segona Divisió A donarà inici a les 18h. i no serà retrasnmès per cap canal de televisió. Aquest fet, obliga a que l'afició es desplaci a la Nova Creu Alta per animar a l'equip de Lluís Carreras en un encontre molt important de cara al futur. El murcià Sánchez Martínez serà l'encarregat d'impartit justícia. Serà el primer partit que xiuli aquest col·legiat als dos equips. Un àrbitre que debuta aquesta temporada a la categoria de plata i que porta dos ascensos consecutius de categoria.