dissabte, 28 de gener del 2012

22a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Xerez C.D.


Segona part del campionat. Centre d'Esports Sabadell i Xerez Club Deportivo inicien avui dissabte la segona volta de la Lliga. Un duel entre catalans i andalusos que no fa pas gaire que es van citar a Chapín degut a la vaga de futbolistes del mes d'agost. Així doncs, només tres mesos després es tornaran a veure les cares. Un partit que arriba amb urgència pels dos equips, situats un darrera l'altre a la classificació i amb l'imperiosa necessitat de sumar els tres punts en joc.

La bona notícia al voltant de l'equip és la recuperació dels jugadors lesionats. A banda d'Eneko i Fito, de baixa de llarga durada, aquesta setmana s'ha recuperat Manu Redondo i l'infermeria ha quedat buida per primer cop en el que portem de temporada. A més, Nabil Baha podrà jugar després de complir el partit de sanció davant el Las Palmas. El major dubte és la presència de Lluís Carreras. El tècnic de Sant Pol Mar, amb un procés gripal, ha estat baixa durant bona part de la setmana. Pel que fa al Xerez de Vicente Moreno, serà baixa l'ex del Barcelona B Rueda per acumulació de targetes i el català Gerard Autet per amigadalitis.

El partit donarà inici a les 18h. i no serà retransmès per cap canal de televisió. Així doncs, un motiu més per acudir a la Nova Creu Alta i donar recolzament a l'equip en un moment crucial de la temporada. L'encontre estarà dirigit pel valencià Martínez Munuera. Aquesta temporada ens ha xiulat en dues ocasions amb balanç d'una victòria (2-1 davant el Huesca en el debut al campionat) i una derrota al Pedro Escartín de Guadalajara (1-0).