diumenge, 22 de gener del 2012

Gerro d'aigua freda en el darrer instant que perllonga a tretze les jornades sense vèncer

Sabadell 1-1 Las Palmas

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Olmo, Pablo Ruiz, Héctor Simón, Óscar Ramírez, Puigdollers (min. 79 Samuel), Florian (min. 86 Áaron Bueno), Antonio Hidalgo (min. 73 Arteaga) i Lanzarote.

Las Palmas: Barbosa, Pignol, Ruymán, Juanpe, Laguardia (min. 63 Artiles), David González, Francis Suárez (min. 63 Portillo), Jonathan Viera, Quiroga, Guerrero (min. 63 Roque) i Javi Castellano.

Gols: 1-0 Florian (min. 14), 1-1 Juanpe (min. 89)

Estadi: Nova Creu Alta (4.100 espectadors)

Semblava que era el dia i semblava que fins al final els tres punts es quedarien a casa en un dia que tot així ho indicava. Al final va sobrar un minut on Juanpe remataria al fons de la xarxa el gol que significaria l'empat final i sumava a 13 les jornades sense vèncer.
Partit de necessitats i darrer de la primera volta per un Sabadell que ben aviat va situar-se sent l'amo del rectangle de joc davant un Las Palmas que veuria com abans del primer quart d'hora encaixaria el primer gol. Corria el minut 14 de partit quan la prolongació amb el cap de Toni Lao la recolliria un Óscar Ramírez que amb una bona centrada per banda dreta donaria el gol a un Florian, que amb l'ajuda d'un defensa posaria la pilota per sobre del cos del porter Barbosa per anotar la seva quarta diana de la temporada. Eufòria entre el públic arlequinat que veia com l'equip s'avançava a casa moltes jornades després. Lanzarote ho intentaria poc després amb un xut que marxaria desviat i fou a partir del minut 20 quan els canaris agafarien el domini de l'encontre fent-se amb la zona ample. Així arribarien les dues millors ocasions visitants amb dos remats de Quiroga que acabarien picant contra el travesser. Al minut 24 a la sortida d'un córner connectaria totalment sol des de dins l'àrea petita i als 28 una mala sortida de De Navas deixaria novament sol al davanter insular que des de la frontal i amb tot a favor intentaria posar la pilota molt ben col•locada, però en aquest cas seria Olmo que evitaria el gol desviant el remat altre cop contra la fusta. L'empat va sobrevolar l'estadi però també hauria pogut arribar el segon en dues ocasions de Florian molt ben salvades, primer pel porter Barbosa en un remat al primer pal i després a la sortida d'un servei de cantonada que Laguardia sota pals evitaria el gol. En els instants finals el joc es tornaria molt equilibrat entre dos equips que van oferir una bona primera meitat. El segon període va ser vibrant on el Sabadell va perdonar la sentència amb ocasions clares com la de Florian, que va fer un molt bon partit i que als 67 minuts sol davant Barbosa va picar la pilota fora. Els nostres seguien actius i amb ganes de trencar la mala dinàmica, però també hauria pogut empatar Portillo als 76 minuts que veuria com Olmo sota pals salvaria el gol. Les bones jugades per banda tan de Ramírez com de Lanzarote no eren aprofitades i ja en els darrers instants, quan els visitants jugaven amb 10 per l'expulsió de David Rodríguez a 11 minuts pel final, van aconseguir igualar amb una centrada a l'àrea de Jonathan Viera que Juanpe gairebé d'esquena i amb el cap acabaria introduint la pilota al fons de la xarxa després d'una mala sortida del salvador, gairebé sempre, d'un David de Navas que no estaria afortunat. D'aquesta manera finalitzava l'encontre, amb alegria per als canaris i amb la tristor per als nostres jugadors i afició que veien perllongades fins a tretze les jornades sense sumar una victòria.