diumenge, 29 de gener del 2012

Idíl•lic retrobament amb la victòria

Sabadell 2-0 Xerez

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo (min. 31 Redondo), Olmo, Pablo Ruiz, Héctor Simón, Óscar Ramírez, Puigdollers (min. 46 Arteaga), Florian, Antonio Hidalgo (min. 65 Ciércoles) i Lanzarote.

Xerez: Doblas, Cámara, Mendoza, Robusté, Lombán, Bruno Herrero, Capdevila (min. 81 Iglesias), Capi, Íñigo Vélez, Israel (min. 53 José Mari) i Cordero (min. 69 Tato).

Gols: 1-0 Lanzarote (p. min. 13), 2-0 Florian (min. 82)

Estadi: Nova Creu Alta (3.700 espectadors)

Semblava que era un amor gairebé impossible després de trencar relacions el passat més d'octubre, però amb el pas de les setmanes i amb el pas dels dies cada cop era tot més complicat. Amb el nou any i després d'un inici complicat, es van anar fent passets per arreglar la difícil situació i és que a Soria ja vam estar a prop i la setmana passada va sobrar només un minut. Amb l'inici de la segona volta de campionat el retrobament amb la victòria seria un fet guanyant 2 a 0 al Xerez en un partit vibrant i que a més ens servia per deixar la nostre porteria a zero, necessari i vital després de tantes setmanes sense sumar de tres en tres. A més, els nostres van fer un bon partit contra els andalusos que no van tenir un bon dia i no van demostrar la qualitat que atesoren a la seva plantilla. De fet, els de Vicente Moreno, també molt necessitats només van inquietar en dues tímides arribades durant el primer temps on De Navas no va tenir problemes per encertar. Per part nostre vam avançar-nos aviat amb un clar penal de Robusté sobre Florian que Lanzarote va anotar magistralment per l'escaire. No ens vam aturar aquí i vam continuar buscant la porteria rival en busca d'un segon gol que donés la tranquil•litat però en aquest cas l'àrbitre va anular un gol al davanter francès per un dubtós fora de joc. Abans també havia invalidat un gol als visitants per el mateix motiu. Lanzarote ho tornaria a provar amb un xut des de la frontal que aturaria Doblas i Héctor Simón va tenir a prop el gol després d'un llançament de còrner. La mitja part va venir molt bé als visitants que durant els primers 20 minuts de la represa va tenir als nostres contra les cordes i amb un domini absolut de la situació que faria vorejar el gol a la porteria de De Navas. El gegant Íñigo Vélez les tocava totes, però sempre va estar molt ben defensat per la parella de centrals saballuda que van fer una gran feina. Cordero hauria pogut igualar el partit i també el mateix Vélez que amb un cop de cap enviaria la pilota fregant el pal. Però amb l'entrada de Ciércoles per Antonio Hidalgo que ja no va aguantar més, l'equip tornaria a manar sobre el camp i tocant es faria amb el control de la pilota novament. Óscar Ramírez provaria fortuna amb dos xuts llunyans que sortirien fregant el travesser i Pablo Ruiz hauria pogut sentenciar amb un cop de cap que va marxar desviat per molt poc. I quan el patiment a la grada anava en augment apareixeria la màgia de Florian que amb un xutàs des de la frontal faria un gran gol molt celebrat per l'afició que ja podia respirar. Al final els punts es quedaven a la Nova Creu Alta en un partit que servia perque el nostre Sabadell es retrobés amb un victòria imprescindible.