dimarts, 17 de gener del 2012

Ja només queda De Navas

L'intocable De Navas continua defensant la porteria arlequinada

Los Pajaritos no només va veure la dotzena jornada sense guanyar de l'equip i que feia igualar el rècord negatiu a Segona Divisió A, sinó que també va veure un fet pràcticament insòlit: Toni Lao sent substituït. L'ex de la Grama s'ha convertit en un fixe en les alineacions de Lluís Carreras tant la temporada passada com l'actual i el de diumenge només va ser el segon encontre en una temporada i mitja que no va acabar els noranta minuts. La fiabilitat de Toni Lao al darrera, els pocs problemes físics i les excases targetes que li mostren li han fet ser tot un baluart a la defensa arlequinada.

Un altre jugador que no pateix gairebé cap problema -i més val tocar fusta- és David De Navas. Al igual que Lao, és tot un referent i una peça clau des de que va arribar al gener del 2007. Fins a tres entrenadors han confiat en ell per cobrir la porteria sabadellenca i el madrileny ha complert a la perfecció. Només en un partit no va completar els noranta minuts -contra el Girona la temporada 2007-2008- i va ser per una injusta expulsió. La resta de partits que no ha jugat han estat amb la temporada pràcticament finiquitada i donant l'oportunitat als porters suplents. Ara, des del passat diumenge i amb la substitució de Toni Lao, és l'únic futbolista de la plantilla que ha jugat tots els minuts de la temporada. El 'Sant' té corda per estona.

1 comentari :

Catalansdeplata ha dit...

Queda encara molt per tornar a agafar la confiança de les primeres jornades. De moment, es necessita més moral per afrontar partits contra els millors de la categoria. Esperem que només sigui una mala ratxa que s'acabi quan abans millor.