dimecres, 25 de gener del 2012

A la Nova Creu Alta falta gent!

El Sabadell-Recreativo és el partit amb més públic de la temporada

La gent no respon. Amb l'ascens de categoria i, sobretot, amb el partit decisiu davant l'Eibar del maig de l'any passat es va viure una 'febre arlequinada' a la ciutat que va fer omplir la Nova Creu Alta i semblava que la gent despertava i feia costat a un equip que s'ho havia guanyat a pols amb un ascens de categoria que s'havia fet esperar tant i tant de temps. La directiva va posar en marxa la campanya de socis aprofitant aquest boom amb l'objectiu d'arribar als 4.000 socis.

Els primers partits de la temporada a casa es va notar un augment dels aficionats que anaven a recolzar a l'equip gràcies, en part, al bon joc i als bons resultats de l'equip de Lluís Carreras que el van posicionar en els llocs capdavanters de la classificació. Amb el pas dels partits i veient la mala ratxa de resultats que ha anat fent baixar esglaons a la taula i l'arribada de l'hivern, les assistències de públic a l'estadi també han disminuït considerablement i estem en números molt semblants a temporades bones de Segona Divisió B. L'equip, que no passa pel millor moment, necessita el recolzament de la ciutat. Entre tots anirem endavant i des d'aquest mateix dissabte davant el Xerez s'ha de començar a notar. A continuació us adjuntem els números d'assistents a l'estadi en aquesta primera volta de campionat:

Assistència en la 1a volta (Font: C.E. Sabadell)

Huesca: 3.700
Cartagena: 4.600
Hércules: 5.300
Recreativo: 6.300
Alcorcón: 5.500
Alcoyano: 5.100
Córdoba: 5.400
Múrcia: 3.700
Elche: 2.600 (jornada econòmica)
Valladolid: 3.700
Las Palmas: 4.100

Total espectadors: 50.000
Mitjana per partit: 4.545

1 comentari :

Soci Saballut ha dit...

No hi estic gens d'acord, en que la ciutat no ha respòs amb l'equip a la categoria de plata. Per començar la campanya de socis ha estat la més nombrosa de la història del Centre d'Esports a Segona Divisió, a banda que nomes s'ha baixat de 3.000 espectadors en la jornada econòmica, i totes les entrades exceptuant la citada han estat superiors a 3.500 seguidors. Evidenment que tots voldríem que l'estadi presentes un ple absolut jornada rere jornada, però hem de ser realistes i torno a repetir que la gent ha recolzat l'equip. Espero que totes i tots ho seguim fent fins la darrera jornada, però sincerement perquè vingui més gent a l'estadi que no gaudeixi dels nostres, i xiuli l'equip a les primeres de canvi, prefereixo que no vinguin. Visca el Centre d'Esports i Visca Catalunya!