dilluns, 16 de gener del 2012

Sense reacció amb un jugador menys durant més de 80 minuts

Numancia 2-1 Sabadell

Numancia: Eduardo, Julio Álvarez, Unai, Jaio, Pavón, Bedoya (min. 86 Víctor Andrés), Cedric (min. 46 Natalio), Larrea (min. 46 Del Pino), Lago Junior, Juanjo i Nano.

Sabadell: De Navas, Toni Lao (min. 83 Áaron Bueno), David Bermudo, Olmo, Pablo Ruiz, Héctor Simón, Óscar Ramírez, Puigdollers (min. 65 Florian), Baha, Antonio Hidalgo (min. 56 Samuel) i Lanzarote.

Gols: 0-1 Baha (min. 3), 1-1 Bedoya (min. 6), 2-1 Lago Junior (min. 77).

Estadi: Los Pajaritos (3.500 espectadors)

Bogeria inicial per un partit que veia com el nou reforç hivernal, el migcampista Antonio Hidalgo debutava a l'onze titular del tècnic Lluís Carreras. I és que la trentena de seguidors saballuts desplaçats fins a Soria van gaudir amb el primer gol dels nostres, obra de Nabil Baha i que va aprofitar una badada clamorosa de la defensa local per fer el seu tercer gol de la temporada. L'alegria però va durar poc i només tres minuts després serien els locals qui amb una rematada de cap de Bedoya després d'una centrada des de la banda dreta farien el gol de l'empat. Res va poder fer un David de Navas que un cop més va veure massa feblesa en els seus companys. Però el cop encara seria més dur quan als 10 minuts de partit el davanter Baha veuria la segona groga per tocar la pilota amb les mans. D'aquesta manera ens quedàvem amb un jugador menys per un espai de més de 80 minuts. A partir de llavors el partit va decaure en intensitat i tot i el domini del Numancia, només un tir de Bedoya des de la frontal posaria en perill la porteria arlequinada. El segon període va començar amb una contra clara local i en la que Lago Junior va donar regalat el gol a un Bedoya que afortunadament enviaria el seu xut massa alt. Els locals seguien amb més empenta i domini davant un Sabadell que el fet de jugar en inferioritat va acabar condemnant. Bedoya tindria una altra ocasió amb una altra rematada de cap que acabaria picant contra la fusta d'un De Navas que ja estava superat. Les arribades se seguien succeint sense un perill massa gran i el Sabadell amb força i fermesa continuava aguantant les escomeses numantines que tindrien com a denominador comú en el nom d'un Lago Junior que als 77 minuts no va perdonar davant la porteria sabadellenca. A partir de llavors els nostres intentarien amb molt de cor l'empat, però les arribades fins la porteria d'Eduardo serien escasses i només ja en els darrers minuts Áaron Bueno en una centrada molt perillosa va estar a punt de sorprendre al porter Eduardo. Al final nova derrota per un Sabadell que va donar la cara a l'estadi de Los Pajaritos i que molt a prop va estar de puntuar tot i els més de 80 minuts d'inferioritat numèrica.