Un Valladolid tremendament superior destroça la impotència arlequinada

Sabadell 1-4 Valladolid

Sabadell: De Navas, Óscar Ramírez, David Bermudo, Toni Lao, Pablo Ruiz, Ciércoles, Lanzarote, Héctor Simón, Baha (min. 87 Aleix), Puigdollers (min. 57 Fran Piera) i Florian (min. 57 Áaron Bueno).

Valladolid: Jaime, Balenziaga, Mongil, Peña, Rueda, Nafti (min. 78 Baraja), Óscar (min. 68 Alberto Bueno), Víctor Pérez, Guerra, Sisi i Jofre (min. 72 Marquitos).

Gols: 0-1 Guerra (min. 14), 0-2 Guerra (min. 21), 0-3 Guerra (min. 35), 1-3 Lanzarote (min. 67), 1-4 Marquitos (min. 75).

Estadi: Nova Creu Alta (3.700 espectadors)

Res a fer. Aquest podria ser el resum d’un partit nefast on els nostres van estar a remolc d’un Valladolid massa superior durant els 90 minuts de joc. La possessió va ser dels castellans d’una manera alarmant i la impotència dels nostres anava en augment a mida que els minuts corrien. I és que els de Miroslav Djukic van avisar ben aviat quan Óscar tot sol davant De Navas va xutar massa creuat al minut 8. Però poc tardarien els de Pucela en fer el primer de la tarda quan Guerra aprofitaria la feblesa d’una defensa trencada per fer a plaer el gol. No passaria massa estona quan altre cop Guerra anotaria el segon i tercer consecutivament per deixar el partit sentenciat a la mitja hora de joc. Els nostres no podien fer res contra un equip que dominava a plaer, amb un Sisi que era l’amo i senyor de la pilota i que tocava i tocava sense pràcticament oposició. El nostre mig del camp no existia i d’aquesta manera els visitants encara ho tenien tot més senzill. Ens costava arribar a la porteria d’un Jaime que gairebé no va tenir que intervenir durant tot el partit, un altre dels fets que comença a preocupar a l’afició. La mitja part va servir per donar un petit respir als de Lluís Carreras que no podien treure la pilota jugada en cap situació per la bona pressió d’un Valladolid que en moments va semblar no voler prémer encara més l’accelerador. Javi Guerra tindria un parell més d’ocasions clares però sol davant De Navas no el podria superar i també Jofre enviaria la pilota contra el travesser quan el “Sant” ja estava superat. Fins que als 67 minuts una passada a l’esquena de la defensa visitant deixaria a Lanzarote sol davant Jaime que el superaria amb un xut creuat. Seria l’espurna que faria veure els millors minuts d’un Sabadell que a més veia com li anul•laven un gol a Baha per fora de joc. Foren instants de lluita, pressió i ganes davant un Valladolid que semblava que començava a patir. Només ho va semblar, perque pocs minuts després en una contra mortífera, Marquitos, que acabava de saltar al rectangle de joc s’ocupava de posar altre cop un marcador absolutament irremuntable per a un Sabadell que ja acumula onze jornades sense guanyar i donant una imatge molt pobre. La bona notícia va donar-se però, quan a falta de tres minuts per la conclusió de l’encontre, Aleix, futbolista del filial, debutava amb els homes de Lluís Carreras.