dissabte, 11 de febrer del 2012

24a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Villarreal 'B' C.F.


Duel de rivals directes. Al igual que la setmana passada amb el partit a El Alcoraz davant la S.D. Huesca, avui dissabte el Sabadell tornar a enfrontar-se a un rival de la zona baixa com és el filial del Villarreal C.F. Un enfrontament que a la primera volta va deixar un espectacular 3-4 en el marcador a favor dels arlequinats. Sense dubte, un duel clau per distanciar un rival més amb la zona perillosa.

El Sabadell de Lluís Carreras buscarà la quarta jornada consecutiva sense perdre i el segon partit seguit com a local guanyant després de la victòria davant el Xerez. Davant hi serà un rival perillós com és el filial groguet que compta amb jugador de gran qualitat a la seva plantilla. Carreras no podrà comptar amb els lesionats Bermudo i Joaquín. Álex Cruz, Juanjo, Samuel, Fran Piera i Aarón Bueno s'han quedat fora de la convocatòria. En canvi, recupera al sevillà Pablo Ruiz després de cumplir partit de sanció per acumulació de targetes. Pel que fa a l'equip de Julio Velázquez, el jove tècnic del 'mini submarí' té les baixes per sanció de Jaume Costa i Llorente. Però, a canvi, ha rebut la bona notícia del retorn al filial del segon màxim golejador de Segona, Joselu.

El partit donarà inici a les 18h. i no serà retransmès per cap canal de televisió. Un motiu més per acostar-se a la Nova Creu Alta i recolzar a l'equip en un partit tant important com el d'avui. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre de la 24a jornada és el gallec Amoedo Chas. Un col·legiat que ha dirigit en dues ocasions al Sabadell aquesta temporada -victòria amb l'Alcorcón (1-0) i derrota a Almeria (3-0) i un cop al Villarreal B -derrota a casa amb l'Hércules (0-1)-. La dada curiosa diu que és el segon àrbitre de la Lliga que més vermelles mostra: vuit en dotze partits.