divendres, 17 de febrer del 2012

El Rival: F.C. Cartagena


La falta de gol va condemnar al Cartagena durant una primera volta per oblidar on van ocupar llocs de descens i també la darrera posició en moltes jornades. Aquest fet va acabar amb la destitució de dos tècnics, primer Paco López després de les primeres quatre jornades i no guanyar ni un sol punt. Javi López en seria el seu substitut, també sense sort, ja que la continuïtat dels mals resultats faria que just abans de les festes de nadal i després de perdre per tres a zero al camp del Xerez, també fos acomiadat. El tercer entrenador del curs seria un home també experimentat com és Juan Carlos Ríos, que debutaria amb victòria contra el Huesca i que, com a objectiu essencial, té la salvació de la categoria.

Els murcians tenen un equip amb jugadors molt importants i amb gran qualitat a les seves botes cosa que al seu camp encara els farà més perillosos. A més, van fer moviments durant el mercat d’hivern i van donar alguna baixa important com la del davanter Asier Goria, amb pocs minuts jugats i sense massa protagonisme, i la de l'extrem Maldonado que acabaria fitxant pel Xerez. En el seu lloc arribaria l’atacant uruguaià Nicolás Raimondi provinent del The Strongest de Bolivia. És un home molt corpulent i lluitador que va molt bé en el joc aeri i amb un currículum molt extens. Però el Cartagena es tracta, tot i la irregularitat de la primera meitat de temporada, d’un conjunt amb homes de toc i de gran talent com els catalans Toni Moral o Dimas Delgado, dos dels futbolistes amb més màgia a les seves botes. També tenen un lloc destacat Ander Lafuente, un futbolista molt treballador a la zona ample.

El gadità Collantes, amb passat com a jugador del Palamós, és un perill i ja ha fet gols importants aquesta temporada per al seu equip. A la davantera tot i que els està costant anotar gols, hi tenen jugadors prou capacitats per a fer-ho com el tanc Salva Chamorro o Iván Bolado que al igual que Juvenal ja haurà tornat de la Copa Àfrica 2012 que haurà disputat am la seva selecció de Guinea Equatorial. I tot això sense oblidar un dels referents com és Álvaro Antón i amb qui els tècnics tenen dipositada molta confiança perque el Caratagena faci una molt millor segona volta.

La darrera visita que vam fer a l’estadi de Cartagonova data de la temporada 2003/04, llavors a la Segona Divisió B, en un partit que va acabar sense gols i on els porters, Diezma per als locals i De la Fuente per part saballuda, en serien els grans protagonistes per les seves bones intervencions.