divendres, 24 de febrer del 2012

El Rival: R.C. Deportivo de la Coruña

El Deportivo és el millor equip de la categoria

Un dels millors equips i que més expectació va crear des de l'inici de lliga ens visitarà a la Nova Creu Alta a final de mes. I és que després de tants anys a la màxima categoria els gallecs volen tornar-hi a les primeres de canvi. Amb un començament força dur i creant dubtes en alguns partits, sembla que els de José Luis Oltra van anar assentant-se a la categoria i fins a final de temporada seran un ferm candidat a l'ascens. Per tan es suposa un partit realment complicat i on haurem de vigilar en tots els aspectes d'un Deportivo que disposa d'una dura defensa comandada pel porter Dani Aranzubia. També molt importants són els noms de Colotto, Ayoze, Aythami, Manuel Pablo o Laure que ho posaran molt complicat als nostres atacants.

El centre del camp, on es mou tot el joc deportivista, és d'una categoria superior i ple de talent amb els Álex Bergantiños, Bruno Gama, Jesús Vázquez, Domínguez o Pablo Álvarez. Però encara més perillosos i tot un punyal davant els equips rivals són el mexicà Andrés Guardado, un futbolista ple de màgia i molt vertical, el portuguès Salomao que està quallant una excel·lent temporada i tot molt ben amanit per Juan Carlos Valerón, tota una institució a la Corunya i que segueix donant joc i assistències als seus companys. Com a jugadors més avançats també hi tenen molta pólvora i molt de perill sobretot amb Riki i Lassad que han anotat gols importants aquesta temporada.

Però el Deportivo fora de casa baixa una mica les excel·lents prestacions que tenen a Riazor i en alguns camps han acabat sense guanyar, com van ser els desplaçaments a Cartagena, Alcorcón, Alcoi o Elche o els empats de Murcia i Valladolid que els deixen com a un equip a qui se li poden guanyar els tres punts a la Nova Creu Alta. I és que amb el màxim respecte cap als campions d'hivern, però també amb màxima il·lusió davant la visita d'un Deportivo de la Corunya que en el seu darrer viatge a la Nova Creu Alta va caure per 1 a 0 amb un gol de Ramón que a més significava un bon debut de Julià Garcia com a primer entrenador saballut substituint a un Naya que la falta de bons resultats l'acabaria condemnant.